reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Dżoł jestem z Gliwic,mam 28 lat i 1 syna.Od wczoraj zaczelam tracić ciążę.. 7t.;( bylam wczoraj u gina i napisal mi skierowanie do szpitala na zabieg ale nie ide..dam szanse organizmowi na samooczyszczenie.U mnie nie bylo zarodka w pecherzyku ciazowym.Po pozytywnym tescie zlapalam jelitowke z goraczka. To wystarczylo;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Miło mi Cię poznać [emoji6] I bardzo mi przykro z powodu Twojej straty... [emoji20] Wiem co czujesz, ja 10 listopada miałam zabieg- początek 11tc, pusty pęcherzyk... Ale się nie poddajemy, mimo że znów @ przyszła... Jeszcze będzie dobrze [emoji6]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anik90 jak tam u Ciebie mam nadzieje ze plamien juz nie masz ? robiłaś betę ?
Nie poszlam jednak na bete. Stwierdzilam ze zaczekam do czwartku do wizyty. Plamien nie ma. Praktycznie byly na chwile w ten pt. Dlugo to nie trwalo. Moze cos peklo, jakies naczynko albo krwiaczek bedzie.. Zobaczymy.. Poki co troche mnie muli hehe tzn slabo mi ale na wymioty mi nie idzie:p

Millo witaj. Przykro mi, że i Ciebie dotknęła strata dzieciątka. Trzymam kciuki, żeby wszystko się samo oczyściło.

Ewela trzymam kciuki za kolejny cykl.

Anik też bym nie poszła na tą betę na Twoim miejscu, zresztą chyba pisałam nawet to już :) do czwartku już szybciutko przeleci i na pewno zobaczysz maleństwo :)

Ja po wizycie. Na szczęście wszystko jest ok, dziecko rozwija się dobrze, serduszko pięknie bije. Teraz trzy tygodnie odliczania do badań prenatalnych o ile oczywiście wszystko do tego czasu będzie dobrze i nie będzie konieczna wcześniejsza wizyta u ginekologa :)

Witajcie..Czy mozna dolaczyc?:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Witam
Pewnie ze można, bardzo mi przykro ze Tobie też przytrafiła się taka tragedia jak nam wszystkie wiemy co przeżywasz
Wiem ze teraz trudno Ci w to uwierzyć ale z czasem będzie łatwiej zobaczysz jeszcze wszystko się ułoży☺
Ja poronilam w listopadzie byłam w 9 tygodniu to była moja druga ciaza z pierwszej mam cudowna sześciolatke ☺ i wtedy myślałam że świat mi się zawalił i juz nic nie będzie dobrze ale z czasem było lepiej i teraz myślę tylko o tym zeby być znowu w ciazy o co intensywnie się z mężem staramy☺
Trzymaj się Kochana cieplutko i mam nadzieje ze wszystko się samo oczyści i nie będziesz musiała mieć zabiegu będzie dobrze ☺

U mnie niestety przyszła @ kolejny miesiąc rozczarowanie i tak co miesiąc :( ciężko mi się jakoś pozbierać to już pół roku starań. Jak się kończy @ wybieram się do ginekologa z badaniami tylko jeszcze prolaktyne zbadam.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo jak szkoda juz myślałam że Ci się udało @ się spóźniala
Będzie Kochana dobrze musi nam się udać ☺wiem ze to rozczarowanie bardzo boli ale pomysl o tym ze juz niedługo będzie nowy cykl i nowa nadzieja ☺
A do lekarza to pewnie ze się wybierz napewno nie zaszkodzi ☺

Ooo jak szkoda juz myślałam że Ci się udało @ się spóźniala
Będzie Kochana dobrze musi nam się udać [emoji5]wiem ze to rozczarowanie bardzo boli ale pomysl o tym ze juz niedługo będzie nowy cykl i nowa nadzieja [emoji5]
A do lekarza to pewnie ze się wybierz napewno nie zaszkodzi [emoji5]
Dziękuję kochana [emoji11] uda nam się napewno będziemy miały śliczne dzieciaki :) Ale gdy przychodzi @ te rozczarowanie ciężko z tym, ale musimy być silne

Dziękuję kochana [emoji11] uda nam się napewno będziemy miały śliczne dzieciaki :) Ale gdy przychodzi @ te rozczarowanie ciężko z tym, ale musimy być silne

Dokładnie, ja to czułam na początku stycznia ale teraz już jestem na etapie staranek i musi być dobrze ☺
Jutro idę do lekarza na kontrolne USG oby było ok ☺
Kochana w lutym chwalimy się pozytywnymi testami ☺tak na Walentynki ☺☺☺
Trzymam za nas Wszystkie bardzo mocno kciuki ✊

reklama
Dokładnie, ja to czułam na początku stycznia ale teraz już jestem na etapie staranek i musi być dobrze [emoji5]
Jutro idę do lekarza na kontrolne USG oby było ok [emoji5]
Kochana w lutym chwalimy się pozytywnymi testami [emoji5]tak na Walentynki [emoji5][emoji5][emoji5]
Trzymam za nas Wszystkie bardzo mocno kciuki [emoji110]
To może być świetny prezent [emoji4] będzie.. damy radę wszystkie [emoji11]

Do góry