reklama
Millo
Fanka BB :)
Hajmal a Ty masz dzieci?
Dżoł robilas jakies badania co moze byc przyczyna?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Hej bardzo mi przykro z powodu Twojej straty ;( wiem co czujesz.Dżoł jestem z Gliwic,mam 28 lat i 1 syna.Od wczoraj zaczelam tracić ciążę.. 7t.;( bylam wczoraj u gina i napisal mi skierowanie do szpitala na zabieg ale nie ide..dam szanse organizmowi na samooczyszczenie.U mnie nie bylo zarodka w pecherzyku ciazowym.Po pozytywnym tescie zlapalam jelitowke z goraczka. To wystarczylo;(
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
U mnie niestety przyszła @ kolejny miesiąc rozczarowanie i tak co miesiąc ciężko mi się jakoś pozbierać to już pół roku starań. Jak się kończy @ wybieram się do ginekologa z badaniami tylko jeszcze prolaktyne zbadam.
hajmal
mam synka ma 7,5 roku przez ostanie 6,5 roku odkładałam ponowne macierzyństwo, a teraz sie nie udajeHajmal a Ty masz dzieci?
Czy któraś z was korzystała z opieki psychologa ? Po pierwszym poronieniu bardzo mi było ciężko w drugiej ciaży i teraz sie boje czy ten stres nie była za mocny i nie przyczynił sie do poronienia. Teraz jest ok kiedy nie jestem, ale jak sobie przypomnę tamten strach.
Ostatnia edycja:
justys0702
Ja jestem pod opiekq psychologa....mam synka ma 7,5 roku przez ostanie 6,5 roku odkładałam ponowne macierzyństwo, a teraz sie nie udaje
Czy któraś z was korzystała z opieki psychologa ? Po pierwszym poronieniu bardzo mi było ciężko w drugiej ciaży i teraz sie boje czy ten stres nie była za mocny i nie przyczynił sie do poronienia. Teraz jest ok kiedy nie jestem, ale jak sobie przypomnę tamten strach.
justys0702
Powodem bylo moje poronienie. Nie umialam sobie z tym poradzic. Pomogla mi rozmowa. Ale lekow nie przyjmowalam, bo nie chcialam. Nadal jeszcze chodzejustyś chodziłaś już wcześniej czy poszłaś teraz? i czy coś to daje ?
co było powodem ?
reklama
Millo
Evela my sie tez pol reku staralismy teraz i.. ale nie wolno sie poddawac!
Polecam ksiazke "wedrowka dusz" Nie wiem jak u Was z wiara itp ale daje inne spojrzenie na swiat i te sprawy.O smierci,reinkarnacji,o duszach ktore same sie godza na to i o tym ze dzieci wybieraja sobie przyszlych rodzicow i to kiedy przyjda na swiat.Czesto jest tak ze pare razy schodzi ta sama duszyczka do nas a przez takie trudne doswiadczenia my dostajemy swoje lekcje do odrobienia.Nie poddwajacie sie!Jest w pdf jakby co.
Polecam ksiazke "wedrowka dusz" Nie wiem jak u Was z wiara itp ale daje inne spojrzenie na swiat i te sprawy.O smierci,reinkarnacji,o duszach ktore same sie godza na to i o tym ze dzieci wybieraja sobie przyszlych rodzicow i to kiedy przyjda na swiat.Czesto jest tak ze pare razy schodzi ta sama duszyczka do nas a przez takie trudne doswiadczenia my dostajemy swoje lekcje do odrobienia.Nie poddwajacie sie!Jest w pdf jakby co.