reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dżoł strasznie mi przykro... A Ty byłaś u immunologa? Czy to gin obstawił Cię lekami?

Anik ja w ciąży z córką miałam brązowe lekkie plamienia w 7tc. Okazało się, że tylko jakieś naczynko pękło.

reklama
Manki, Bety:
02.01- 45
04.01-99
10.01-1650
12.01-211
13.01-129
Dzis mialam wizyte.
W macicy czysto. O jajowodach nic nie mowila. Zadnego pecherzyka nie ma. A jak byl to przy becie 1600 mial 3-4 mm. Widocznie sie wchlonal. Krwawienia wcale nie musi byc. Endo duze jakby do ciazy sie przygotowywalo ale nie pamietam rozmiarow. Mam czekac na @ i po niej dzialac.
I generalnie napewno chodzi o immunologie bo zachodzic zachodze. Powiedziala ze moze za krotko biore encorton i jeszcze nie dziala tak jak powinien.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie mi przykro[emoji17] trzymaj sie kochana. Nastepnym razem napewno sie uda. Musisz byc dobrej mysli[emoji8]

oar8yx8dcx8ped1y.png

Dziewczyny ja dzis plamilam z rana.. Zadzwonilam sobie po wolne i przesiedzialam to w domu. Plamienia ustaly, potem zmienily sie na brazowe, wyszlo co mialo wyjsc i teraz takie kropeczki, pewnie do jutra mina. Ja oczywiscie, madra, zapomnialam o luteinie i mam za swoje. Zadzwonilam do gin, powiedziała ze jak ustaly to ok, jakby sie powtorzyly mam przyjsc we wtorek, a jak nie bedzie to w czwartek moge przyjsc normalnie.

Troche sie obawiam, bo niby ustaly, ale czy to moze oznaczac ze z dzidziusiem cos sie dzieje? Nic nie mowila zeby powtorzyc bete. Tylko ze beta jest ok. Wczoraj byla 1014. I teraz nie wiem czy powtarzac ehh..
Moze to przez to, ze nie wzielas lekow. Postaraj sie odpoczywac i mysl pozytywnie. Napewno wszystko jest dobrze z Twoim dzieciatkiem[emoji4]

oar8yx8dcx8ped1y.png

Mam do was pytanie. Jak bylyscie w ciazy to odczuwalyscie pieczenie ,,tam na dole" bo ja od wczoraj czuje. I nie wiem czy to przez to usg czy mam jakis stan zapalny. Co mozna na to brac?

oar8yx8dcx8ped1y.png

Mam do was pytanie. Jak bylyscie w ciazy to odczuwalyscie pieczenie ,,tam na dole" bo ja od wczoraj czuje. I nie wiem czy to przez to usg czy mam jakis stan zapalny. Co mozna na to brac?

oar8yx8dcx8ped1y.png
Na takie infekcje dobry jest Clotrimazol, ale skonsultuj to z lekarzem bo nie każdy lek można przyjmować w pierwszym trymestrze... Może jakieś probiotyki pomogą?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja dzis plamilam z rana.. Zadzwonilam sobie po wolne i przesiedzialam to w domu. Plamienia ustaly, potem zmienily sie na brazowe, wyszlo co mialo wyjsc i teraz takie kropeczki, pewnie do jutra mina. Ja oczywiscie, madra, zapomnialam o luteinie i mam za swoje. Zadzwonilam do gin, powiedziała ze jak ustaly to ok, jakby sie powtorzyly mam przyjsc we wtorek, a jak nie bedzie to w czwartek moge przyjsc normalnie.

Troche sie obawiam, bo niby ustaly, ale czy to moze oznaczac ze z dzidziusiem cos sie dzieje? Nic nie mowila zeby powtorzyc bete. Tylko ze beta jest ok. Wczoraj byla 1014. I teraz nie wiem czy powtarzac ehh..
Z plamieniami to roznie bywa, raczej jesli przechodza, to powinno byc ok... male krwiaki chyba sa dosc czeste z tego, co widze.

reklama
Do góry