reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Każda nawet najmniejsza infekcja w ciąży jest niebezpieczna i niestety może prowadzić do nieszczęścia. Pod żadnym pozorem nie bralabym nic na wlasna rękę. U mnie wlasnie infekcja doprowadziła do pęknięcia pęcherza plodowego i smierci mojej coreczki w 20 tc

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ważne żeby to nie była żywa krew, plamienia w tak wczesnej ciazy mogą się zdarzać, zwłaszcza w okolicy terminu @...
Będzie dobrze [emoji178]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylkl to mialam plamienia normalnej krwi.. Wytrzylam papierem, troszke jeszcze bylo na wkladce potem brazowawe i juz koniec. Biore luteine i sie skonczylo.. Wtedy Zapomnialam 3 razy luteine zabrac. Gadalam z gin to nie kazala przyjechac. Mowila ze jak sie skonczyly to ok.czekam do przyszlego czwartku na wizyte.

Dżoł strasznie mi przykro... A Ty byłaś u immunologa? Czy to gin obstawił Cię lekami?

Anik ja w ciąży z córką miałam brązowe lekkie plamienia w 7tc. Okazało się, że tylko jakieś naczynko pękło.
Ale ja ta krew mialam czerwona.. Tylkl to bylo lekkie.. Trochę na wkladce, reszta papierem wytarlam. Bez zadnych skrzepow. Wysuszylam sie, dalam luteine i jest ok. Myslisz ze jest koniecznosc robienia bety?

Ale ja ta krew mialam czerwona.. Tylkl to bylo lekkie.. Trochę na wkladce, reszta papierem wytarlam. Bez zadnych skrzepow. Wysuszylam sie, dalam luteine i jest ok. Myslisz ze jest koniecznosc robienia bety?
Nie sądzę żeby trzeba było robić betę-chyba że ma Cię to uspokoić :) choć przyznam szczerze, że ja jeśli już miałabym coś robić to nie betę a pojechałabym sprawdzić na IP. Ale ja to generalnie trochę przewrażliwiona jestem po tych moich przejściach :)
jak to było tylko trochę to pewnie nic poważnego, tym bardziej ze konsultowałaś z ginekologiem i kazał się nie martwić. Ale najlepiej ustaw sobie przypomnienie jakieś o tej luteinie albo coś żebyś nie zapomniała bo 3 razy to sporo a bardzo niebezpieczne jest takie nagłe odstawienie, zwłaszcza w tak wczesnej ciąży.

Nie sądzę żeby trzeba było robić betę-chyba że ma Cię to uspokoić :) choć przyznam szczerze, że ja jeśli już miałabym coś robić to nie betę a pojechałabym sprawdzić na IP. Ale ja to generalnie trochę przewrażliwiona jestem po tych moich przejściach :)
jak to było tylko trochę to pewnie nic poważnego, tym bardziej ze konsultowałaś z ginekologiem i kazał się nie martwić. Ale najlepiej ustaw sobie przypomnienie jakieś o tej luteinie albo coś żebyś nie zapomniała bo 3 razy to sporo a bardzo niebezpieczne jest takie nagłe odstawienie, zwłaszcza w tak wczesnej ciąży.
No wlasnie.. To 1,5 dnia a ja glupia widocznie mi umknelo bo stwierdzilam ze nic sie nie stanie.. Juz mam w lazience na widocznym miejscu i nie zapomne.. Chcialabym zeby bylo wszystko ok i w czwartek uslyszala serduszko.. Bo dalej mi slabo i leciutkie mdlosci mam wiec raczej nic sie nie zmienilo:)

No wlasnie.. To 1,5 dnia a ja glupia widocznie mi umknelo bo stwierdzilam ze nic sie nie stanie.. Juz mam w lazience na widocznym miejscu i nie zapomne.. Chcialabym zeby bylo wszystko ok i w czwartek uslyszala serduszko.. Bo dalej mi slabo i leciutkie mdlosci mam wiec raczej nic sie nie zmienilo:)
Na pewno będzie dobrze :)

reklama
Do góry