Trzymam kciuki za wyraźną kreskę w sobotę w takim razie mój pierwszy test to była mega słabiutka druga kreska, cień dosłownie. To był 11 dpo. Dwa dni później już kreska dobrze widoczna chociaż nadal blada.Ja próbowałam ostatnio załączyć swój ale kiepsko wychodziło zdjęcie z daleka nie było nic widać a z bliska się rozmazywalo co prawda ostatni test robiłam we wtorek ale postanowiłam poczekać z następnym do terminu @ czyli soboty nie chce się nakręcac ☺
reklama
KaSia86
Fanka BB :)
To już lada chwila [emoji7] Nie mogę się doczekać [emoji173]Ja próbowałam ostatnio załączyć swój ale kiepsko wychodziło zdjęcie z daleka nie było nic widać a z bliska się rozmazywalo co prawda ostatni test robiłam we wtorek ale postanowiłam poczekać z następnym do terminu @ czyli soboty nie chce się nakręcac [emoji5]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Marta1985@
Ja też ☺chociaż troszkę się stresuje ☺☺ale jak nie teraz to następnym razem się napewno uda ☺To już lada chwila [emoji7] Nie mogę się doczekać [emoji173]
Marta1985@
Dzięki Kochana ☺ mam nadzieje ze u mnie będzie tak samo i nie pomyliłam się z tą blada kreseczka i naprawdę tam była ☺Trzymam kciuki za wyraźną kreskę w sobotę w takim razie mój pierwszy test to była mega słabiutka druga kreska, cień dosłownie. To był 11 dpo. Dwa dni później już kreska dobrze widoczna chociaż nadal blada.
justys0702
Wiem, ze to sie tak to liczy[emoji4] ale jakos liczylam sobie ile jestem po owu i od razu napisalam. 4.12 mialam okres wiec juz prawie 5 tydzien. W przyszlym tyg moze bedzie juz cos widac. Mam taka nadzieje[emoji4]Justys chyba cos zle liczysz te tyg jestes 2-3 tyg od owulacji tak? To liczy się jako 4-5 tydz ciąży
Dżoł a co za zastrzyki masz? Heparyne? Trzymam kciuki by Twoje obawy o pozamacicznej się nie potwierdziły. Będzie dobrze, musi być
Anik to oby szybko Ci przeleciało do tej wizyty 2 tyg po terminie @ już może być serduszko widać
KaSia86
Uda się, Uda! Nawet blada kreseczka to już kreseczka [emoji12] Więc dzidzia jest tylko jeszcze bardzo malutka [emoji178]Ja też [emoji5]chociaż troszkę się stresuje [emoji5][emoji5]ale jak nie teraz to następnym razem się napewno uda [emoji5]
justys0702
Mialam dokladnie tak samo. Nie bylam pewna czy to ciaza, czy mam jakies zwidy. Ale beta potwierdzila moje watpliwosci[emoji4]Trzymam kciuki za wyraźną kreskę w sobotę w takim razie mój pierwszy test to była mega słabiutka druga kreska, cień dosłownie. To był 11 dpo. Dwa dni później już kreska dobrze widoczna chociaż nadal blada.
justys0702
Czyli jestesmy na tym samym etapie[emoji6]
Marta1985@
Dziękuję za słowa otuchy mam nadzieje ze masz rację ☺Uda się, Uda! Nawet blada kreseczka to już kreseczka [emoji12] Więc dzidzia jest tylko jeszcze bardzo malutka [emoji178]
reklama
KaSia86
Nie ma za co [emoji12] A w sobotę szybciutko nam się proszę pochwalić [emoji178]Dziękuję za słowa otuchy mam nadzieje ze masz rację [emoji5]