reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja próbowałam ostatnio załączyć swój ale kiepsko wychodziło zdjęcie z daleka nie było nic widać a z bliska się rozmazywalo co prawda ostatni test robiłam we wtorek ale postanowiłam poczekać z następnym do terminu @ czyli soboty nie chce się nakręcac ☺
Trzymam kciuki za wyraźną kreskę w sobotę w takim razie :) mój pierwszy test to była mega słabiutka druga kreska, cień dosłownie. To był 11 dpo. Dwa dni później już kreska dobrze widoczna chociaż nadal blada.

reklama
Ja próbowałam ostatnio załączyć swój ale kiepsko wychodziło zdjęcie z daleka nie było nic widać a z bliska się rozmazywalo co prawda ostatni test robiłam we wtorek ale postanowiłam poczekać z następnym do terminu @ czyli soboty nie chce się nakręcac [emoji5]
To już lada chwila [emoji7] Nie mogę się doczekać [emoji173]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za wyraźną kreskę w sobotę w takim razie :) mój pierwszy test to była mega słabiutka druga kreska, cień dosłownie. To był 11 dpo. Dwa dni później już kreska dobrze widoczna chociaż nadal blada.
Dzięki Kochana ☺ mam nadzieje ze u mnie będzie tak samo i nie pomyliłam się z tą blada kreseczka i naprawdę tam była ☺

Justys chyba cos zle liczysz te tyg :) jestes 2-3 tyg od owulacji tak? To liczy się jako 4-5 tydz ciąży :)

Dżoł a co za zastrzyki masz? Heparyne? Trzymam kciuki by Twoje obawy o pozamacicznej się nie potwierdziły. Będzie dobrze, musi być :)

Anik to oby szybko Ci przeleciało do tej wizyty :) 2 tyg po terminie @ już może być serduszko widać:)
Wiem, ze to sie tak to liczy[emoji4] ale jakos liczylam sobie ile jestem po owu i od razu napisalam. 4.12 mialam okres wiec juz prawie 5 tydzien. W przyszlym tyg moze bedzie juz cos widac. Mam taka nadzieje[emoji4]

Mialam dokladnie tak samo. Nie bylam pewna czy to ciaza, czy mam jakies zwidy. Ale beta potwierdzila moje watpliwosci[emoji4]

reklama
Do góry