reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Wow! gratuluję już oficjalnie :happy2:
Ja tym bardziej wzięłabym dalej dupka, tak jak dziewczyny pisały. A ile jesteś dni po owu? Masz jakieś objawy?

Dziekuje dziewczynki[emoji4] bola mnie jak narazie tylko piersi i troche brzuch na dole. Ale to raz na jakis czas. Troche mi buzie zsypalo. I jak narazie to tyle. Myslicoe, ze moge na wlasna reke zazywac duphaston? Moze macie jakiegos dobrego lekarza z krakowa lub okolic?

Mam wynik....
336.9 mlU/ml[emoji5][emoji5][emoji5]
Bardzo ale to bardzo się cieszę :) Gratuluję! :) jednak ta końcówka roku jest dla Was bardzo szczęśliwa ;) życzę Wam duzo zdrówka i cierpliwości a i oczywiście nudnej ciąży [emoji8] a co do lekarza to jeśli nie masz do niego zaufania to go zmień. Strasznie Cię nastraszył i tylko nie potrzebnie zdenerwował.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Może to niestrawność po świętach? :p ;) hyhy
A tak na serio, to mam termin @ na 1 stycznia i od wczoraj też mnie kłuje w dole brzucha, takie krótkie skurcze. I już sobie zaczęłam wkręcać, że może to coś znaczy :rolleyes2:
Ale staram się opanować to wkręcanie, bo nie chcę się niepotrzebnie nakręcać. ;)
Hehe a ja wyliczylam sobie owu na ok.11-12 dc a 14 i 15 dc kochalismy sie bez bo moj juz uznal ze to bezpieczne dni. Ja nie wyprowadzalam go z bledu ale tez juz myslalam ze po owu to nic nie bedzie. A teraz sie zastanawiam czy czasem owu sie nie przesunela.. Hehe a teraz gdybam bo wydaje mi sie ze moglo cos pyknac;)

reklama
Hehe a ja wyliczylam sobie owu na ok.11-12 dc a 14 i 15 dc kochalismy sie bez bo moj juz uznal ze to bezpieczne dni. Ja nie wyprowadzalam go z bledu ale tez juz myslalam ze po owu to nic nie bedzie. A teraz sie zastanawiam czy czasem owu sie nie przesunela.. Hehe a teraz gdybam bo wydaje mi sie ze moglo cos pyknac;)
Jeśli pękło to tylko się cieszyć :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry