reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lenka ja mam tak samo. Wczesniej brzuch bolal przed @ ze chodzic nie moglam a teraz to nawet nie wiem kiedy dostane bo nic nie boli. Tzn musze patrzec na kalendarz czy to juz bo objawow zero.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Justys mi też gin zawsze zalecał zrobić betę w 11 dniu żeby kontynuować branie dupka bo nagłe odstawienie gdyby była ciąża to nic dobrego. Dobrze że byłaś na becie, na pewno gin dalej dupka zaleci... Trzymam kciuki &&&

Lux myślałam o Tobie dzisiaj!! Trzymam kciuki i czekamy na wieści :)

Dżoł u mnie w jednej ciąży beta w 11dpo wyszła ale była malutka bo z tego co pamiętam to 14 mIU/ml chyba :)

Moj lekarz mnie zalamal. Powiedzial, ze niekoniecznie moze byc ciaza, tylko wysokie endometrium. Kazal mi czekac na okres i przyjsc na kontrole za tydzien. Az mi sie plakac chce. [emoji20]Jedyna jeszcze nadzieja w becie. Czekam na wyniki...

Moj lekarz mnie zalamal. Powiedzial, ze niekoniecznie moze byc ciaza, tylko wysokie endometrium. Kazal mi czekac na okres i przyjsc na kontrole za tydzien. Az mi sie plakac chce. [emoji20]Jedyna jeszcze nadzieja w becie. Czekam na wyniki...
Będzie dobrze. Wiesz o której mniej więcej będziesz miała wynik? A o dupku nic nie mówił?

Nie denerwuj się poczekaj spokojnie na wynik z bety
Na kiedy masz go mieć
Ehh ci nasi lekarze

O masz, ale też zagadał niech go kaczka kopnie.
Mam nadzieję, że się bardzo pomylił :)

reklama
Do góry