××Ewela××
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak napewno sie bede cieszyc hehe ale byloby to nie do uwierzenia
A kiedy masz termin @ ?Tak tak napewno sie bede cieszyc hehe ale byloby to nie do uwierzenia
Poszukaj w Internecie jakiegoś dobrego lekarza poczytaj opinię może prywatnie Ci się uda kogoś zaufanego znaleźć lepiej wcześniej żeby wszystko było dobrze. Słyszałam że nie można odstawać ale sama nigdy nie przyjmowałam więc moja wiedza na ten temat to tylko co czytałam.Dziekuje wam wszystkim[emoji5] bylam ale mnie nie przyjol, zdenerwowal i kazal przyjsc za tydzien. A teraz dzwonilam do niego zapytac co z tym duphastonem i nie kazal zazywac. Wogole odnosil sie do mnoe tak jalby ciazy nie bylo. Albo jak bylby zly, ze tak wczesnie zaszlam. I zmienil mi termin ma za 2 tyg, bo za tydz to jeszcze nic nie bedzie widac. Musze go chyna zmienic....
Gratuluję... beta piękna :-)Dziekuje wam wszystkim[emoji5] bylam ale mnie nie przyjol, zdenerwowal i kazal przyjsc za tydzien. A teraz dzwonilam do niego zapytac co z tym duphastonem i nie kazal zazywac. Wogole odnosil sie do mnoe tak jalby ciazy nie bylo. Albo jak bylby zly, ze tak wczesnie zaszlam. I zmienil mi termin ma za 2 tyg, bo za tydz to jeszcze nic nie bedzie widac. Musze go chyna zmienic....
A beta ma znaczenie co do branoa duphastonu?Gratuluję... beta piękna :-)
Powiem szczerze, że ja od razu zmienilabym tego lekarza. Praktycznie wszyscy lekarze zalecają brać progesteron a Twój lekarz wręcz przeciwnie, szczególnie przy tak wysokiej becie. Ja zdecydowanie bralabym albo luteine albo duphaston i koniecznie poszła bym na wizytę do innego lekarza.
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Z moich wczesniejszych obliczen jutro albo pojutrze.
Dziekuje wam wszystkim[emoji5] bylam ale mnie nie przyjol, zdenerwowal i kazal przyjsc za tydzien. A teraz dzwonilam do niego zapytac co z tym duphastonem i nie kazal zazywac. Wogole odnosil sie do mnoe tak jalby ciazy nie bylo. Albo jak bylby zly, ze tak wczesnie zaszlam. I zmienil mi termin ma za 2 tyg, bo za tydz to jeszcze nic nie bedzie widac. Musze go chyna zmienic....