reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Tak jak manki pisze nic nie bedzie widac. A masz mozliwosc przez tel zapytac? Bo na usg nic nie zobaczy. Ja mialam @ 7.12 i kazala mi przyjsc dopiero 15.01 jakbym zaszla.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak jak manki pisze nic nie bedzie widac. A masz mozliwosc przez tel zapytac? Bo na usg nic nie zobaczy. Ja mialam @ 7.12 i kazala mi przyjsc dopiero 15.01 jakbym zaszla.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przez tel to chyba raczej nic nie powie. Wolalabym zapytac osobiscie. W sumie nie mam daleko do lekarza to pojade i zapytam. Dziekuje dziewczynki za odpowiedz[emoji4]

To fajnie kochana :-)
Daj znać :-)
A masz jakieś objawy ???
Juz sama nie wiem czy to objawy czy nerwy. Napewno bola mnie piersi. A teraz brzuch, ale to chyba zoladek ze zdenerwowania.
Jak cos sie dowiem to dam wam znac.
Nawet Moj Maz o niczym nie wie, bo jest w pracy. Moze jak wroci do domu to bedzie mial niespodzianke...[emoji4]

Juz sama nie wiem czy to objawy czy nerwy. Napewno bola mnie piersi. A teraz brzuch, ale to chyba zoladek ze zdenerwowania.
Nawet Moj Maz o niczym nie wie, bo jest w pracy. Moze jak wroci do domu to bedzie mial niespodzianke...[emoji4]

Fajnie cieszę się bardzo oby wszytko byki dobrze z tobą i maleństwem
Ja mam na jutro termin ale zrobiłam test i jedna kreska
A tak wogole to powiem wam że ja po poronieniu mam okres delikatny i wogole nic mnie nie boli ani na okres ani w trakcie

I nie denerwuj się nam kochana:-):-*
Głowa do góry teraz same dobre dnie przed wami :-*

reklama
Do góry