Mój gin i endokrynolog zawsze mówią, żeby przed odstawieniem dupka zrobić test i jeśli jest pozytyw, to przyjmować dalej. Jeżeli w domu masz jakiś zapas, to ja bym brała dalej.Ja przed wczoraj wzielam ostatnia tabletke dupka i wczoraj juz nie zazylam. Nie wiem czy dalej brac....
reklama
justys0702
Fanka BB :)
Zrobie dzis jeszcze jeden test. Jesli wyjdzie pozytywny to zaczne brac dalej dupka i jak mi sie uda to pojde na wizyte do gina.Mój gin i endokrynolog zawsze mówią, żeby przed odstawieniem dupka zrobić test i jeśli jest pozytyw, to przyjmować dalej. Jeżeli w domu masz jakiś zapas, to ja bym brała dalej.
dżoł
U mnie tez biel. 10 dpo. Jeszcze 4 dni do okresu [emoji23][emoji23][emoji23] nie wiem czy beta by wyszla 3 dni przed @ ?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Jest tu ktoś z mojej starej ekipy? Bo rodze [emoji16] wywołują mi poród. Trzymajcie kciuki [emoji16]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
dżoł
Jak tylko wstane zeby tam byc na 7-8 to pojade bo jak bede pozniej to wynik chyba dopiero w pon a w pon to juz mnie zaleje.
Lux trzymam kciuki [emoji8][emoji8]
Lux trzymam kciuki [emoji8][emoji8]
justys0702
Dziewczynki zrobilam test i znow blada kreska. Jade dzis do lekarza. Jak myslicie lekarz mi moze juz cos stwierdzic jak okres mialam 4 grudnia?
manki3
Na USG nic nie zobaczy jeszcze, trzeba betę z krwiDziewczynki zrobilam test i znow blada kreska. Jade dzis do lekarza. Jak myslicie lekarz mi moze juz cos stwierdzic jak okres mialam 4 grudnia?
Ale mam dobre przeczucie
reklama
justys0702
Glownie chodzi mi o to, czy mam nadal zazywac dupka. Boje sie, ze to sen i okaze sie, ze nie jestem w ciazyNa USG nic nie zobaczy jeszcze, trzeba betę z krwi
Ale mam dobre przeczucie