reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No ja dziś też kupiłam, tylko że Check&Go z Rossmana i to dwie szt. to na bank zrobię, chyba że temperatura zacznie mi spadać;)
Dżoł a Ty ile dpo i ktory dc?

reklama
No ja dziś też kupiłam, tylko że Check&Go z Rossmana i to dwie szt. to na bank zrobię, chyba że temperatura zacznie mi spadać;)
Dżoł a Ty ile dpo i ktory dc?
Ja dzis zrobilam test. Ale ta druga kreska wyszla bardzo blada.... Wiec sie narazie za bardzo nie ciesze. Jak nie przyjdzie okres,to zrobie kolejny test....

Dzięki :D
4 dni jeszcze czekania, muszę się czymś zająć, bo ocipieje :p
Miesiąc temu jakoś wyraźnie czułam, że to nie to. Ale teraz to nie mam pojęcia, bo kłuje mnie w podbrzuszu, a dzisiaj do tego jakby mega ciśnienie rozsadza na dole. Raczej tak nie miewam, ale to też żaden typowy objaw.
No nic, muszę się czymś zająć po prostu, inaczej zadrecze się rozmyslaniem ;) :p
Każdy ma inne objawy
Niektórzy nie mają ich podobno wcale
Musisz wytrzymać i poczekać na te dwie kreseczki 4dni
Dasz radę :-)
Będziemy miały co świętować:-)

reklama
Do góry