KaSia86
Fanka BB :)
No to super wiadomość! Trzymam kciuki za kolejne objawy [emoji16]Ojaaa, dziewczyny! Jest szansa! wczoraj wieczorem jadlam marchewki i slina zaczela mi tryskac na talerz prawie [emoji14] (u mnie to zawsze pierwszy objaw)
Co prawda to jeden jedyny objaw jaki w ogole zauwazam, wiec szanse wciazmarne... ale zawsze cos Mozliwe tez, ze sobie wkrecam, bo marchewki byly mega soczyste
cycki moje sa absolutnie nieczule a ciaze. Nie wiem dlaczego, w pierwszej ciazy tydzien przed terminem @ zrobily sie gigantyczne i okropnie obolale. A potem za drugim i trzecim razem juz zupelnie nic sie z nimi nie dzialo.
I chyba udalo mi sie zatoki opanowac bez antybiotyku! Sinupret i plukanie 3 razy dziennie ciesze sie bardzo, bo do tej pory prawie zawsze konzylo sie na antybiotyku, jednak musze dzialac szybko jak tylko pierwsze krople kataru sie pojawiaja.
Ja to sobie chyba wmówiłam tą ciążę... Objawy takie jak do tej pory, ale bardzo delikatne... a od wczoraj wysypało mi twarz pryszczami [emoji34] a to u mnie objaw zbliżającego się okresu [emoji23]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom