Hej dziewczyny ! nie widzę starego towarzystwa ale mam nadzieje ze zaglądacie parę długich tygodni mnie nie było, ale wracam pełna nadziei bo udało się nam! wczoraj test II kreski a dziś beta 53.2 w środę powtórka mam nadzieje ze tym razem będzie ładnie rosła a ta ciaza skończy się dla nas pomyślnie
reklama
manki3
Fanka BB :)
Czyli bedzie czwarte?Hej dziewczyny ! nie widzę starego towarzystwa ale mam nadzieje ze zaglądacie parę długich tygodni mnie nie było, ale wracam pełna nadziei bo udało się nam! wczoraj test II kreski a dziś beta 53.2 w środę powtórka mam nadzieje ze tym razem będzie ładnie rosła a ta ciaza skończy się dla nas pomyślnie
Super! Tak planowaliscie zawsze zeby miec duza rodzine, czy sie pomysl "wyklul" w trakcie?
Pytam, bo sama bardzo chce miec trzecie i wcale nie jestem pewna, czy pozniej stwierdze, ze juz mam dosc
manki3
Poza tym jesli by mi sie teraz udalo zajsc w ciaze, to mialabym trojke z identyczna roznica wieku jak u Ciebie Zapewne tez 3 dziewczynki, bo my tylko babki potrafimy "robic"Hej dziewczyny ! nie widzę starego towarzystwa ale mam nadzieje ze zaglądacie parę długich tygodni mnie nie było, ale wracam pełna nadziei bo udało się nam! wczoraj test II kreski a dziś beta 53.2 w środę powtórka mam nadzieje ze tym razem będzie ładnie rosła a ta ciaza skończy się dla nas pomyślnie
moje gratulacje, oby tym razem bylo wszystko okHej dziewczyny ! nie widzę starego towarzystwa ale mam nadzieje ze zaglądacie parę długich tygodni mnie nie było, ale wracam pełna nadziei bo udało się nam! wczoraj test II kreski a dziś beta 53.2 w środę powtórka mam nadzieje ze tym razem będzie ładnie rosła a ta ciaza skończy się dla nas pomyślnie
Duś
Zaciekawiona BB
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
No to do dziełaWyszłam od lekarza. Całe szczęście mojej zwolniło się miejsce [emoji38]
Z przyjemnością oświadczam, że wracam do domu molestować mojego K. gdyż jest wielki pęcherzyk po prawej stronie czekający na pęknięcie!!!!
Czyli dobrze czułam wczoraj ta prawa stronę!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Manki3 właściwie to piąte, czwarte niestety straciliśmy 26 sierpnia tego roku
Miejmy nadzieje ze tym razem roboczek się zadomowi. ten cykl był wspomagany clo wiec mam pewne obawy. jak narazie mam 2×2 luteina 1×2 acard i kwas foliowy. lekarz patrzy optymistycznie
Hmm no i ja jestem ciekawa czy u nas tez będzie znów dziewczynka, w sumie nie wiem co bym wolała z jednej strony fajnie było by mieć synka ale przyzwyczaiłam się do samych dziewczynek w domu i uwielbiam być mama córek-sukienki, gumeczki ☺ będę się cieszyć i z synka i z córci oby tylko szczęśliwie się skończyło. jeśli się uda to dwie córki mam z listopada a dwie/dwoje będę miała z lipca w sumie przerywa co 2-2,5 roku a duża rodzinkę chciałam, no może nie aż tak duża, Wiedziałam ze trójkę chce napewno a czwarte wyszło w planach po narodzinach trzeciej
Luxourius-nie dziękuję żeby nie zapeszać zwariuje do środy by zobaczyć jak ta beta rosnie, no a w przyszłą środę lekarz...
Miejmy nadzieje ze tym razem roboczek się zadomowi. ten cykl był wspomagany clo wiec mam pewne obawy. jak narazie mam 2×2 luteina 1×2 acard i kwas foliowy. lekarz patrzy optymistycznie
Hmm no i ja jestem ciekawa czy u nas tez będzie znów dziewczynka, w sumie nie wiem co bym wolała z jednej strony fajnie było by mieć synka ale przyzwyczaiłam się do samych dziewczynek w domu i uwielbiam być mama córek-sukienki, gumeczki ☺ będę się cieszyć i z synka i z córci oby tylko szczęśliwie się skończyło. jeśli się uda to dwie córki mam z listopada a dwie/dwoje będę miała z lipca w sumie przerywa co 2-2,5 roku a duża rodzinkę chciałam, no może nie aż tak duża, Wiedziałam ze trójkę chce napewno a czwarte wyszło w planach po narodzinach trzeciej
Luxourius-nie dziękuję żeby nie zapeszać zwariuje do środy by zobaczyć jak ta beta rosnie, no a w przyszłą środę lekarz...
manki3
Bedzie dobrze!Manki3 właściwie to piąte, czwarte niestety straciliśmy 26 sierpnia tego roku
No ja tez w sumie przez chwile miala trzecia corcie
Mam nadzieje, ze bedzie tez czwarta, albo pierwszy synek, wszytko mi jedno juz naprawde.
A dlaczego mialas wspomagane te cykle?
Manki3 w sumie żeby wspomóc naturę. miałam owulacje ale tak na wspomaganie dostałam po pół tabletki przez 6 dni.
Ojej to już pozna ciaza była ze znałam płeć ? ja stracilam ciążę w 9 tc. ale zarodek od 6 tygodnia się nie rozwijał...
Ojej to już pozna ciaza była ze znałam płeć ? ja stracilam ciążę w 9 tc. ale zarodek od 6 tygodnia się nie rozwijał...
KaSia86
Gratuluję! [emoji178] Super wieści [emoji16]Hej dziewczyny ! nie widzę starego towarzystwa ale mam nadzieje ze zaglądacie parę długich tygodni mnie nie było, ale wracam pełna nadziei bo udało się nam! wczoraj test II kreski a dziś beta 53.2 w środę powtórka mam nadzieje ze tym razem będzie ładnie rosła a ta ciaza skończy się dla nas pomyślnie
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
KaSia86
Ja dziś zamówiłam na allegro paczkę 20 testów ciążowych [emoji12] Bo głupio tak do apteki ciągle biegać i zapasy im wykupować... Ostatnio opróżniłam im cały zapas BOBO TEST DUO [emoji23]