reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczyny ! nie widzę starego towarzystwa ale mam nadzieje ze zaglądacie ;) parę długich tygodni mnie nie było, ale wracam pełna nadziei bo udało się nam! wczoraj test II kreski a dziś beta 53.2 w środę powtórka mam nadzieje ze tym razem będzie ładnie rosła a ta ciaza skończy się dla nas pomyślnie :)

reklama
Hej dziewczyny ! nie widzę starego towarzystwa ale mam nadzieje ze zaglądacie ;) parę długich tygodni mnie nie było, ale wracam pełna nadziei bo udało się nam! wczoraj test II kreski a dziś beta 53.2 w środę powtórka mam nadzieje ze tym razem będzie ładnie rosła a ta ciaza skończy się dla nas pomyślnie :)
Czyli bedzie czwarte? :D
Super! Tak planowaliscie zawsze zeby miec duza rodzine, czy sie pomysl "wyklul" w trakcie? ;)
Pytam, bo sama bardzo chce miec trzecie i wcale nie jestem pewna, czy pozniej stwierdze, ze juz mam dosc :rolleyes2::-D

Poza tym jesli by mi sie teraz udalo zajsc w ciaze, to mialabym trojke z identyczna roznica wieku jak u Ciebie ;) Zapewne tez 3 dziewczynki, bo my tylko babki potrafimy "robic" ;) :biggrin2:

moje gratulacje, oby tym razem bylo wszystko ok :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Wyszłam od lekarza. Całe szczęście mojej zwolniło się miejsce [emoji38]
Z przyjemnością oświadczam, że wracam do domu molestować mojego K. gdyż jest wielki pęcherzyk po prawej stronie czekający na pęknięcie!!!!
Czyli dobrze czułam wczoraj ta prawa stronę!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No to do dzieła :D

Manki3 właściwie to piąte, czwarte niestety straciliśmy 26 sierpnia tego roku :(
Miejmy nadzieje ze tym razem roboczek się zadomowi. ten cykl był wspomagany clo wiec mam pewne obawy. jak narazie mam 2×2 luteina 1×2 acard i kwas foliowy. lekarz patrzy optymistycznie
Hmm no i ja jestem ciekawa czy u nas tez będzie znów dziewczynka, w sumie nie wiem co bym wolała z jednej strony fajnie było by mieć synka ale przyzwyczaiłam się do samych dziewczynek w domu i uwielbiam być mama córek-sukienki, gumeczki ☺ będę się cieszyć i z synka i z córci oby tylko szczęśliwie się skończyło. jeśli się uda to dwie córki mam z listopada a dwie/dwoje będę miała z lipca w sumie przerywa co 2-2,5 roku ;) a duża rodzinkę chciałam, no może nie aż tak duża, Wiedziałam ze trójkę chce napewno a czwarte wyszło w planach po narodzinach trzeciej ;)
Luxourius-nie dziękuję żeby nie zapeszać :) zwariuje do środy by zobaczyć jak ta beta rosnie, no a w przyszłą środę lekarz...

Manki3 właściwie to piąte, czwarte niestety straciliśmy 26 sierpnia tego roku :(
Miejmy nadzieje ze tym razem roboczek się zadomowi. ten cykl był wspomagany clo wiec mam pewne obawy. jak narazie mam 2×2 luteina 1×2 acard i kwas foliowy. lekarz patrzy optymistycznie
Hmm no i ja jestem ciekawa czy u nas tez będzie znów dziewczynka, w sumie nie wiem co bym wolała z jednej strony fajnie było by mieć synka ale przyzwyczaiłam się do samych dziewczynek w domu i uwielbiam być mama córek-sukienki, gumeczki ☺ będę się cieszyć i z synka i z córci oby tylko szczęśliwie się skończyło. jeśli się uda to dwie córki mam z listopada a dwie/dwoje będę miała z lipca w sumie przerywa co 2-2,5 roku ;) a duża rodzinkę chciałam, no może nie aż tak duża, Wiedziałam ze trójkę chce napewno a czwarte wyszło w planach po narodzinach trzeciej ;)
Luxourius-nie dziękuję żeby nie zapeszać :) zwariuje do środy by zobaczyć jak ta beta rosnie, no a w przyszłą środę lekarz...
Bedzie dobrze!
No ja tez w sumie przez chwile miala trzecia corcie :(
Mam nadzieje, ze bedzie tez czwarta, albo pierwszy synek, wszytko mi jedno juz naprawde.
A dlaczego mialas wspomagane te cykle?

Manki3 w sumie żeby wspomóc naturę. miałam owulacje ale tak na wspomaganie dostałam po pół tabletki przez 6 dni.
Ojej to już pozna ciaza była ze znałam płeć ? ja stracilam ciążę w 9 tc. ale zarodek od 6 tygodnia się nie rozwijał...

Gratuluję! [emoji178] Super wieści [emoji16]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś zamówiłam na allegro paczkę 20 testów ciążowych [emoji12] Bo głupio tak do apteki ciągle biegać i zapasy im wykupować... Ostatnio opróżniłam im cały zapas BOBO TEST DUO [emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry