reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

U mnie też okres ten 31 sierpnia był taki marny, a dwa tygodnie później udało się w jednym podejściu, więc głowa do góry [emoji16] Ajjj mam dobre przeczucia co do naszego testowania [emoji178][emoji16]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już też po wizycie, możemy już w tym miesiącu się starać, a serduszkowanie mam wyznaczone na jutro, sobote i niedziele :-)i znowu pracy jajnik mi zaskoczył ;-) moje przyszłe dzieciaczki będą miały na imię Franek i Amelia :-)

reklama
Ja już też po wizycie, możemy już w tym miesiącu się starać, a serduszkowanie mam wyznaczone na jutro, sobote i niedziele :-)i znowu pracy jajnik mi zaskoczył ;-) moje przyszłe dzieciaczki będą miały na imię Franek i Amelia :-)
Super! To pracowity weekend przed nami [emoji23] Działamy razem [emoji16]

Dziewczyny to i ja sie melduje:) po wizycie ok:) wszystko w jak najlepszym porzadku i mozemy sie juz starac:) na usg bylo widac duzy pecherzyk ktory lada moment moze peknac i bedzie owu.. I juz czuje lekkie pobolewania w podbrzucszu wiec chyba owu jest teraz:) ahh gdyby ta moja praca nie byla pod znakiem zapytania to bym juz dzis dzialala a tak nie wiem co zrobic.. No i jeszcze slub najlepszej kolezanki mnie tamuje bo wypada na 20 sierpnia a jesli by sie udalo w tym msc udalo to akurat na dzien jej slubu mialabym termin porodu, wiec chyba ten msc sobie darujemy i poczekam na nastepna @ w grudniu i podzialamy.. Chyba tak zrobie bo nie widze narazie innego wyjscia:) ale ciesze sie ze jest ok bo wcześniej gin mowila ze 3 msc poczekac a teraz powiedziala ze od razu mozemy, sladu zadnego nie ma wiec jest super:)

Duś super ze po wizycie wszystko dobrze i możecie się starać o dzidzie. Imiona bardzo ładne :) życzę powodzenia :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny to i ja sie melduje:) po wizycie ok:) wszystko w jak najlepszym porzadku i mozemy sie juz starac:) na usg bylo widac duzy pecherzyk ktory lada moment moze peknac i bedzie owu.. I juz czuje lekkie pobolewania w podbrzucszu wiec chyba owu jest teraz:) ahh gdyby ta moja praca nie byla pod znakiem zapytania to bym juz dzis dzialala a tak nie wiem co zrobic.. No i jeszcze slub najlepszej kolezanki mnie tamuje bo wypada na 20 sierpnia a jesli by sie udalo w tym msc udalo to akurat na dzien jej slubu mialabym termin porodu, wiec chyba ten msc sobie darujemy i poczekam na nastepna @ w grudniu i podzialamy.. Chyba tak zrobie bo nie widze narazie innego wyjscia:) ale ciesze sie ze jest ok bo wcześniej gin mowila ze 3 msc poczekac a teraz powiedziala ze od razu mozemy, sladu zadnego nie ma wiec jest super:)
Anik fajnie że lekarz pozwolił się wam starać i ze wszystko jest w porządku. Ja bym nie patrzyła na nic tylko działała :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Super dziewczyny że przynosicie dobre wieści po wizytach. Oby ta "praca“ w weekend nie poszła w las :-)
Kasia ja myślę że Twój lekarz kazał Ci przyjść tydzień przed plodnymi by zrobić monitoring i sprawdzić hak tam pecherzyki itd.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super :-D czyli wszystkie wizyty przebiegły zgodnie z planem :-)ja jeszcze dla pewnosci skorzystam z testow owulacyjnych :-) przed ewentualnym okresem mam pojsc na bete by w razie ciazy od razu dzialac z lekami przeciw poronnymi :-)

Hej [emoji6] ja dzis 14 dc wiec tez w trakcie staranek [emoji5] zaczelismy od 10 dc. Anik ja bym nie patrzyla na kolezanke bo owu mozesz miec pozniej i po jej slubie bys mogla urodzic [emoji6] ona Ci orderu nie da jak bedziesz na slubie a Ty mozesz "stracic" cykl. Takie moje zdanie. A noz by sie udalo [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też czeka wesele siostry rodzonej, 30 czerwca [emoji4] Więc jak się uda, będę musiała iść w mega dużej sukience [emoji23] Miałam rodzić dwa tygodnie przed jej weselem, ale pewnie (oby) będę w dwupaku [emoji16]
Super że po wizycie wszystko ok i macie zielone światło [emoji178] Ale nie odkładaj za długo starań, wiem z własnego doświadczenia, że nigdy nie ma odpowiedniego momentu... [emoji12]

reklama
Do góry