reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczyny, jako że małpa jeszcze nie dotarła do mnie i chyba się nie zanosi, pojechałam dzisiaj zrobić bete przed pracą. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo teraz chyba zwariuje zanim przyjdą wyniki. Naczytałam się też w necie o hiperprolaktynemii- jej połączeniu z pcos, więc na wszelki wypadek ją też zrobiłam. Może czegoś się w końcu dowiem, bo wizyta u lekarza dopiero w poniedziałek....

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miała nie miała, w ogóle się nie pojawiła po poronieniu, a to już 6tyg

Spokojnie kochana mi też się strasznie późno pojawiła. Poronienie miałam 14 lipca a @ przyszła dopiero 24 sierpnia, każdy organizm jest inny ale spokojnie nie denerwuj się przyjdzie na pewno. 3mam kciuki daj znać jak wyszła beta. U mnie też dziwna rzecz się dzisiaj dzieje ponieważ moja @ trwała 3 dni dziś niby 4 dzień a jest tak bardzo malutko ze ojej a zawsze trwa 5 dni nie wiem co to może oznaczać i ze już pogadam w paranoje

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, jako że małpa jeszcze nie dotarła do mnie i chyba się nie zanosi, pojechałam dzisiaj zrobić bete przed pracą. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo teraz chyba zwariuje zanim przyjdą wyniki. Naczytałam się też w necie o hiperprolaktynemii- jej połączeniu z pcos, więc na wszelki wypadek ją też zrobiłam. Może czegoś się w końcu dowiem, bo wizyta u lekarza dopiero w poniedziałek....

Kurcze o której wynik będzie? Trzymam kciuki [emoji110][emoji178]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie kochana mi też się strasznie późno pojawiła. Poronienie miałam 14 lipca a @ przyszła dopiero 24 sierpnia, każdy organizm jest inny ale spokojnie nie denerwuj się przyjdzie na pewno. 3mam kciuki daj znać jak wyszła beta. U mnie też dziwna rzecz się dzisiaj dzieje ponieważ moja @ trwała 3 dni dziś niby 4 dzień a jest tak bardzo malutko ze ojej a zawsze trwa 5 dni nie wiem co to może oznaczać i ze już pogadam w paranoje

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Moja @ przed zajściem w ostatnią ciążę też była taka skąpa... Może to dobry znak [emoji6]

reklama
O 18 niby. Trochę się boję bo lekarka kazała czekać jeden cykl po poronieniu...Sama już nie wiem, pewnie organizm jeszcze się nie unormował. Dam znać jak się pojawia wyniki

Daj znać koniecznie [emoji16] Mi lekarz przy wypisie ze szpitala mówił, że pierwsza @ może się nawet o tydzień spóźnić :-)

Do góry