Pokaż brzuszekja sie tocze
Aneta dupek miał pomóc w regulacji i skróceniu cyklu. Zawsze działał, ale coś teraz się zmieniło...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokaż brzuszekja sie tocze
A masz jakąś teraz wizyte kontrolna u gina zeby to skonsultowac? Kurcze troche dziwne ze zawsze dzialalo a teraz nie. Chociaz powiem Ci szczerze ze mi przy blizniakach wyszly 3 testy negatywne co pare dni i dopiero czwarty słaba kreska. Nie pamietam po ilu dniach juz. W kazdym razie wiedziałam ze jestem w ciąży mimo negatywnych testow bo zawsze okres jak w zegarku mialam.Pokaż brzuszek
Aneta dupek miał pomóc w regulacji i skróceniu cyklu. Zawsze działał, ale coś teraz się zmieniło...
Ja tez jestem dziewczynki u mnie bez zmian. W poniedzialek diabetolog jak co dwa tyg a we wtorek gin jak co tydzien. Na pewno ktg bedzie a resztę zobaczymy. W kazdym razie z ta moja szyjka musze sie co tydzien do kontroli meldowac.
Na razie co tydzien każą mi do kontroli przychodzic. Tydz lekarz mi mowil ze jest ponad 3 cm i jeszcze miesci sie w normie. Zobaczymy co jutro powie na kontroli. Mam nadzieje ze nie jest zle powodzenia w tym cyklu koniecznie daj znac jak wynikPrzyłączam sie do Baslan, rozmaryn pięknie wyglądasz
Anetka jak sie ma Twoja szyjka, zakładali Ci szef czy tylko obserwują ?
My w tym miesiacu postanowiliśmy spróbować, ale jeszcze za wczasu na testy, i tak szczerze to watpie by się udało. Nie mniej jednak martwi mnie ta szyjka dlatego anetko Cię wypytuję,
Czytałam, że do 14 dni może przyjść, jak nie będzie to dzwonię do gina i niech mówi co dalej. Ciąży raczej nie ma, bo owu też nie było wg usgA masz jakąś teraz wizyte kontrolna u gina zeby to skonsultowac? Kurcze troche dziwne ze zawsze dzialalo a teraz nie. Chociaz powiem Ci szczerze ze mi przy blizniakach wyszly 3 testy negatywne co pare dni i dopiero czwarty słaba kreska. Nie pamietam po ilu dniach juz. W kazdym razie wiedziałam ze jestem w ciąży mimo negatywnych testow bo zawsze okres jak w zegarku mialam.
trzymam kciuki za ten cyklJupi jest @! Zaczynam nowy cykl a co najlepsze rano byłam na becie, oczywiście mniej niz 0,1 i pewnie to mi ją przywolalo