reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No niestety beta wzrosła tylko do 3800 czyli prawie nic, 15%..
Czekam nam lekarza ale mocno krwawienie może się uda bez zabiegu. .

Dziękuję Dziewczyny, ja niestety dalej czekam lekarz miał pilne cc. I nie ma go już 2 godziny ludzie się wkurzają a ja nie wiem na co czekam...
Ale pewne jest, że zostaje z Wami :) mam nadzieje ze jeszcze w tym roku znów zobaczę dwie kreseczki :).
Wypłakałam się i jest lepiej, tylko chciała bym juz wrócić do domu ;(

Juz w domu, nareszcie.
Oczywiście diagnoza-brak diagnozy.
Za 2 dni kontrola u ginekologa.
Lekarka twierdzi ze nic nie zrobi. Widzi zalążek zarodka i pecherzyk ładnie rośnie, beta za to wcale. Mocno krwawienie za to kanał szyjki zamknięty.
Mam dość to już się ciągnie kolejny tydzień...w razie nasilenia krwawienia i silnego bólu wrócić.
Tez tak czekałscie? Ja serio, mam dość. Psychicznie wysiadam.

reklama
mufinko właśnie to czekanie jest najgorsze i ta tląca się nadzieje.. ale z drugiej str lepiej poczekać niż później zastanawiać się czy aby na pewno dziecko nie żyło.. pisz do nas zawsze cię wesprzemy.. chociaż tyle możemy

Do góry