reklama
G
gość_forum
Gość
Dziękuję Dziewczyny, ja niestety dalej czekam lekarz miał pilne cc. I nie ma go już 2 godziny ludzie się wkurzają a ja nie wiem na co czekam...
Ale pewne jest, że zostaje z Wami mam nadzieje ze jeszcze w tym roku znów zobaczę dwie kreseczki .
Wypłakałam się i jest lepiej, tylko chciała bym juz wrócić do domu ;(
Ale pewne jest, że zostaje z Wami mam nadzieje ze jeszcze w tym roku znów zobaczę dwie kreseczki .
Wypłakałam się i jest lepiej, tylko chciała bym juz wrócić do domu ;(
Juz w domu, nareszcie.
Oczywiście diagnoza-brak diagnozy.
Za 2 dni kontrola u ginekologa.
Lekarka twierdzi ze nic nie zrobi. Widzi zalążek zarodka i pecherzyk ładnie rośnie, beta za to wcale. Mocno krwawienie za to kanał szyjki zamknięty.
Mam dość to już się ciągnie kolejny tydzień...w razie nasilenia krwawienia i silnego bólu wrócić.
Tez tak czekałscie? Ja serio, mam dość. Psychicznie wysiadam.
Oczywiście diagnoza-brak diagnozy.
Za 2 dni kontrola u ginekologa.
Lekarka twierdzi ze nic nie zrobi. Widzi zalążek zarodka i pecherzyk ładnie rośnie, beta za to wcale. Mocno krwawienie za to kanał szyjki zamknięty.
Mam dość to już się ciągnie kolejny tydzień...w razie nasilenia krwawienia i silnego bólu wrócić.
Tez tak czekałscie? Ja serio, mam dość. Psychicznie wysiadam.
Bafinka
Fanka BB :)
mufinka bardzo mi przykro wierzyłam do końca! jak się czujesz?? w domu czy w szpitalu??
anetko kochana a jak ty się czujesz?? Zdiagnozowali twojego synka??
anetko kochana a jak ty się czujesz?? Zdiagnozowali twojego synka??
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
mufinko właśnie to czekanie jest najgorsze i ta tląca się nadzieje.. ale z drugiej str lepiej poczekać niż później zastanawiać się czy aby na pewno dziecko nie żyło.. pisz do nas zawsze cię wesprzemy.. chociaż tyle możemy