reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Aneta ty po takich bólach to idz niech ci sprawdzają czy wszytko jest ok. Nie chce cie straszyć ale mnie też chwilami bolało chwilunię minute a szyjka znikła nie wiadomo kiedy. Synek zestresowany jest, dlatego tak płacze tak na dzieci szpitale działają. Wrócicie do domu i będzie lepiej.

mmufinka trzymaj sie jakoś i spokojnie , nasi "m" fakt reagują inaczej, musisz znaleźć dobre chcecie w tym co mówi i co robi, nie pyta jak sie czujesz bo wie ze czujesz sie byle jak, a na to ze ci tak mówi że znów bedziesz w ciazy to mówi to w dobrej wierze. Ja na męża też byłam tak wściekła bo nie był taki jak bym chciała, bo myślałam zę mu aż tak bardzo nie zależało że szybko wrócił do normalności, az zrobiłam mu taką awanturę i powiedziałam co mi na wątrobie leży jak zobaczyłam jak płacze to mi przeszło i zrozumiałam to co że nie jest taki jak bym chciał to nie znaczy ze nie przeżywa. Ale do tego sama musisz dojść. ja sie upewniłam dopiero wtedy jak mi oddał 1/3 swojego garażu, kupił suszarkę do prania i pojechał ze mna do ikei( nie znosi ) ta że nie osądzaj swojego m za ostro i daj znać co u Ciebie

reklama
Ja juz naprawdę mam serdecznie dość!
Zrobili usg pecherzyk z 51 urósł do 73mm.
Lekarka twierdzi ze widzi zalążek zarodka.
Ale oczywiście dalej siedze na korytarzu bo zamiast mi odrazu o 7 pobrać beta hcg postanowili to zrobić teraz, i teraz musze jeszcze conajmniej 2-3 godziny czekać...
Mówiłam lekarze ze przy becie 3300 juz powinno przecież być serduszko a ona ze mam tak nie wyliczać i się nie stresować...jak mam się nie stresować skoro przez kolejny tydzień znów mam czekać... A plamienia, jak twierdzi we wczesnej ciąży to norma...mam dosc...

Beti, u mnie nie da się dokładnie określić jakie tydzień bo ostatnia miesiączkę miałam w kwietniu.
Jedynie można wyliczyć z pecherzyka który dziś pokazał 5 tydzień i 2 dni.
Pierwsza pozytywna beta wyszła 28.07 pokazała 27.2 czyli 1-2 tydzień (nie wiem czy od ostatniej miesiączki, ale raczej od owulacji) teraz 3000 to nie wiem to coś koło 6 tc ? Sama nie wiem, zlali totalnie zły przyrost bety, stwierdzili ze mam przestać wyliczać bo ciaza to nie matematyka. Pecherzyk ciazowy pierwszy raz o wielkości 42mm. Widziałam 9.07...

Mmufinka zrozum też lekarzy oni nie mogą ot tak po prostu dać Ci leki na poronienie jak nie będą pewni na 100% ja wiem że tak łatwo się mówi ale spokój jest bardzo wskazany w tej sytuacji. Co do plamień to bardzo dużo dziewczyn plamiło ale zaciskało pošladki i walczyło dalej bo warto walczyć!!! Może być tak że były dwa zarodki a jeden obumarł i stąd spadki bety, twoja dzidzia ewidentnie walczy to Wałcz razem z nią. Nie masz nic do stracenia!!

reklama
Do góry