reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
bertha
O matko, jak sie mogli tak pomylić, tylko stresów Ci narobili...Wystraszyłam sie tego wyniku z toxoplazmozy wysłałam szwagierkę z osseskiem po te wyniki zeby jak najszybciej udać sie do lekarza a okazało sie ze pielęgniarka sie pomyliła i mam dwa razy ujemne przeciwciała. Ale mi ulzyło
aneta_ck
O dziewczynki jestem po badaniu. Szyjka jest krótsza tak jak było w sobotę 33 mm. Podobno stabilna zero rozwarcia itd . Odołączyli mnie od kroplowki i zobaczymy do jutra jak bez lekow to wygląda. Jesli bedzie dobrze zero boli itd to ide do domu jutro. To znaczy do domu wejde przepakuje sie i zmienię męża w szpitalu bo moj synek tez od dzis na oddziale tyle tylko ze w innym szpitalu. No a chlopaki sobie beze mnie nie radzą.
Bafinka
anetko bidulko ty to masz stresującą tą ciążę!!! dobrze że jesteś czujna i nie dajesz się zaskoczyć dzięki czemu dzidzia spokojnie rośnie 33mm to jeszcze chyba w normie co?? mi ginka mówiła że źle jest jak jest krótsza niż 3 cm ale ja się na tym nie znam. Na pewno będzie dobrze jesteś bardzo silną kobietą Trzymam też kciuki za synka długo będą trwać te badania??
beti już niedługo chyba czas na ciebie prawda?? ja tu cały czas czekam na twoje II kreseczki
U mnie nic w sumie sie nie dzieje 31,08 mam USG III trymestru!!!! nie mogę uwierzyć że ten czas tak szybko leci.. teraz w piątek miałam wizytę i wsio ok tylko mała rośnie jak na drożdżach ponoć jest o 3 tyg za duża!!! ale nie wiem dokładnie ile waży dowiem się za tydzień. mam powtórzyć badania z pierwszego trymestru toxo żółtaczkę. oriętujecie się czy wyniki są tego samego dnia??
lux a co u ciebie?? na L4 już??
beti już niedługo chyba czas na ciebie prawda?? ja tu cały czas czekam na twoje II kreseczki
U mnie nic w sumie sie nie dzieje 31,08 mam USG III trymestru!!!! nie mogę uwierzyć że ten czas tak szybko leci.. teraz w piątek miałam wizytę i wsio ok tylko mała rośnie jak na drożdżach ponoć jest o 3 tyg za duża!!! ale nie wiem dokładnie ile waży dowiem się za tydzień. mam powtórzyć badania z pierwszego trymestru toxo żółtaczkę. oriętujecie się czy wyniki są tego samego dnia??
lux a co u ciebie?? na L4 już??
kamkaz
Aneta może warto pomyśleć o założeniu pessara tak na wszelki wypadek by szyjka się nie skracała i nie daj Boże zaczęła się akcja porodowa? Pogadaj z lekarzem czasem lepiej dmuchać na zimne :-)O dziewczynki jestem po badaniu. Szyjka jest krótsza tak jak było w sobotę 33 mm. Podobno stabilna zero rozwarcia itd . Odołączyli mnie od kroplowki i zobaczymy do jutra jak bez lekow to wygląda. Jesli bedzie dobrze zero boli itd to ide do domu jutro. To znaczy do domu wejde przepakuje sie i zmienię męża w szpitalu bo moj synek tez od dzis na oddziale tyle tylko ze w innym szpitalu. No a chlopaki sobie beze mnie nie radzą.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Niestety tu w tym szpitalu nie praktykuja tego przy tej dlugosci ale też o tym mysle. Teraz w poniedziałek mam kontrole u swojego ginekologa i bede mu o tym gadac. Mam nadzieję ze przez te 6 dni nic się nie wydarzy. Byłabym spokojniejsza gdybym go miała założonego bo teraz czuje sie kiepsko psychicznie.Aneta może warto pomyśleć o założeniu pessara tak na wszelki wypadek by szyjka się nie skracała i nie daj Boże zaczęła się akcja porodowa? Pogadaj z lekarzem czasem lepiej dmuchać na zimne :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak synek kamkaz? Wszystko dobrze u niego?
Bafinko wow juz badanie 3 trym. Super ciesze sie ze wszystko u Was dobrze. My za dwa dni zaczynamy 3 trym. Wejdziemy w 27 tydz.
Synek musi byc teraz te 5 dni w szpitalu na badaniach. Jutro ma najważniejsze bo bedzie mial eeg i neurologa. Strasznie sie o niego martwię bo jest w nowym miejscu nie chce spac nie chce jesc i krzyczy cały czas. Tęskni za mamą. Juz 3 dni mnie nie ma. Mam nadzieje ze jutro mnie wypuszcza i pojadę do niego.
Beti jak u Ciebie? Na jakim etapie jestescie? Caly czas mocno trzymam kciuki zeby sie udało.
Rozmaryn a Ty spokojniejsza juz trochę jesteś? Ktory to juz tydz u Ciebie? Czujesz juz ruchy dzidzi?
rozmaryn
1+1+1+1 :)
U mnie już 17 tydzień :-) byłam spokojniejsza ale dziś mnie zaczęło tak boleć podbrzusze że czasami nie jestem się w stanie wyprostować. Wizytę mam dopiero na początku września a w sobotę mam wesele szwagierka. Nie wiem czy jechać. Ruchy już czuję od jakiegoś czasu albo tak mi się wydaje.
reklama
G
gość_forum
Gość
Ja jestem już na estrofemie za dwa tygodnie jadę po moją śnieżynkę
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom