Bafinka
Fanka BB :)
mi się udało a ogólnie przy staraniach nie ma rzeczy niemożliwych.. już dużo cudów sie tu zdażyło więc jak najbardziej walcz do końca
chciejko masz przeciwciała i to dobrze
chciejko masz przeciwciała i to dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej dobry wynik. Na pewno nie jestes chora i wygląda na to ze chyba przechodzilas bo coś tam sie ruszylo. A igg masz? Sama wlasnie na grudniowych mamach pytalam jak to jest z ta toksoplazmoza bo sie pogubilamSą wyniki toxo, tylko nie do końca kumam, ale chyba pozytyw
Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgM 0,210 Index
Wynik ujemny < 0,50
Wynik wątpliwy 0,50 - 0,59
Wynik dodatni 0,60 i powyżejBadanie wykonano testem firmy Abbott, metodą immunochemiczną CMIA na aparacie Architect
nie czuje ruchow, ale lekarka mowi, ze nawet w 20 tygodnu dopiero moge poczuchej kobietki jak u was czas leci?? ja jestem ostro zirytowana pogodą.. rok temu byliśmy nad morzem drugą połowe czerwca i cały pobyt padało a w tyło pięknie.. dla odmiany w tym roku planowaliśmy jechać do Władysławowa od 11.07 i co?? cały tydz ma padać!!!! no rzesz! w desperacji zadzwoniłam do zakopanego i zamówiłam kwaterę.. tam nawet jak słońca nie ma to w góry można iść.. wale z to obkupiłam się nad może a teraz na wprędce 2 zakupy mnie czekają na warunki górskie.. a kasy na takie głupoty nie ma.. ech.. i jedź tu w Polsce na wakacje..
dziś skończyliśmy remont pokoju gościnnego i po powrocie bierzemy się za pokój małej już sie doczekać nie mogę
anetko jak synek??
lux czujesz juz ruchy?? co u ciebie??
rozmary jak się czujesz??
beti i jak już po badaniu?
doris jam Oliś?? w domku już jesteście?
Wczoraj biegalam z małym po lekarzach. Okazało sie ze mały ma krup to jest to niebezpieczne zapalenie krtani. Mielismy dwie noce ciezkie ale dzis juz jest mała poprawa. Musi byc dużo na dworze zeby mógł normalnie oddychac bo w cieple sie ta krtan zawęża i ma duszności.hej kobietki jak u was czas leci?? ja jestem ostro zirytowana pogodą.. rok temu byliśmy nad morzem drugą połowe czerwca i cały pobyt padało a w tyło pięknie.. dla odmiany w tym roku planowaliśmy jechać do Władysławowa od 11.07 i co?? cały tydz ma padać!!!! no rzesz! w desperacji zadzwoniłam do zakopanego i zamówiłam kwaterę.. tam nawet jak słońca nie ma to w góry można iść.. wale z to obkupiłam się nad może a teraz na wprędce 2 zakupy mnie czekają na warunki górskie.. a kasy na takie głupoty nie ma.. ech.. i jedź tu w Polsce na wakacje..
dziś skończyliśmy remont pokoju gościnnego i po powrocie bierzemy się za pokój małej już sie doczekać nie mogę
anetko jak synek??
lux czujesz juz ruchy?? co u ciebie??
rozmary jak się czujesz??
beti i jak już po badaniu?
doris jam Oliś?? w domku już jesteście?
hej hej wlasnie pisalam do Ciebie na drugim watku hihi dzieki za gratki, 16 tydzien mi leciDawno tu nie zagladalam, czasu brak, widzę sporo nowych dziewczyn.
LUX ogromne gratulacje, co ja widzę, <3 no no brawo, niestety na telefonie nie widzę suwaczkow ale przypuszczam że to już blisko połowy, ja z Kubą pierwsze ruchy poczułam w 18t4d ciąży. Życzę Ci kochana szczęścia, nudnej bezproblemowej drugiej połowy, noi szczęśliwego rozwiązania.
Ps ja wracam do gry jestem gotowa na kolejne dzieciątko wrócę z urlopu i biere się za robotę
Boziu a stalo sie cos mezowi lub tej kobiecie?Wczoraj biegalam z małym po lekarzach. Okazało sie ze mały ma krup to jest to niebezpieczne zapalenie krtani. Mielismy dwie noce ciezkie ale dzis juz jest mała poprawa. Musi byc dużo na dworze zeby mógł normalnie oddychac bo w cieple sie ta krtan zawęża i ma duszności.
Nie wiem czy wam pisalam ale samochod mamy skasowany. Mąż miał wypadek. Babka mu w tył wjechała. Byl rzeczoznawca i szkody na parę tys euro wycenil. Zobaczymy ile nam zwroci ubezpieczalnia i ile za naprawę wyjdzie. Moze uda sie cos dostac i go normalnie zrobic. Bagażnik zgnieciony klapa jak harmonijka. Cos ten tydzień do d... jest. A mnie do tego gardło boli jeszcze