reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Chciejka w takich momentach człowiek cieszy sie na negatywną bete....

Doris graki jeszcze raz, ci u Ciebie ?

U mnie dupa, taka zła jestem. Brałam clo 5-9 dc w 13 dc mialam 3 pęcherzyki 1,6 1,65 i mniejszy to było w pt lekaka twierdziła, że to za wcześnie na pregnyl i dzis znowu podglądanie, dziś pęcherzyki 2,35 i uwaga 2,8 :O czyli wyglada na to, że przestymulowana jestem i nic z tego :( miała kiedyś któraś z Was tak ? ja kilka razy brałam clo i zawsze utrafiłam ten moment 20-22 mm ale żeby teraz przez weekend tak poszło do przodu :O czy ten cykl mam spisać na straty całkowicie ? :(

Bafinka serio ? oczywiście, ze dociągnę ten cykl do końca bo skoro już powiedziałam A to trzeba powiedzieć B, ale troche przeraziły mnie te wielkie pęcherzyki.... i dołą złapałam, ze na starcie moge mieć cykl w plecy,

reklama
Są wyniki toxo, tylko nie do końca kumam, ale chyba pozytyw

Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgM 0,210 Index
Wynik ujemny < 0,50
Wynik wątpliwy 0,50 - 0,59
Wynik dodatni 0,60 i powyżejBadanie wykonano testem firmy Abbott, metodą immunochemiczną CMIA na aparacie Architect

Do góry