reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Chciejka w takich momentach człowiek cieszy sie na negatywną bete....

Doris graki jeszcze raz, ci u Ciebie ?

U mnie dupa, taka zła jestem. Brałam clo 5-9 dc w 13 dc mialam 3 pęcherzyki 1,6 1,65 i mniejszy to było w pt lekaka twierdziła, że to za wcześnie na pregnyl i dzis znowu podglądanie, dziś pęcherzyki 2,35 i uwaga 2,8 :O czyli wyglada na to, że przestymulowana jestem i nic z tego :( miała kiedyś któraś z Was tak ? ja kilka razy brałam clo i zawsze utrafiłam ten moment 20-22 mm ale żeby teraz przez weekend tak poszło do przodu :O czy ten cykl mam spisać na straty całkowicie ? :(

Bafinka serio ? oczywiście, ze dociągnę ten cykl do końca bo skoro już powiedziałam A to trzeba powiedzieć B, ale troche przeraziły mnie te wielkie pęcherzyki.... i dołą złapałam, ze na starcie moge mieć cykl w plecy,

reklama
Są wyniki toxo, tylko nie do końca kumam, ale chyba pozytyw

Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgM 0,210 Index
Wynik ujemny < 0,50
Wynik wątpliwy 0,50 - 0,59
Wynik dodatni 0,60 i powyżejBadanie wykonano testem firmy Abbott, metodą immunochemiczną CMIA na aparacie Architect

Do góry