reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej u nas dziś wietrznie więc chwila wytchnienia., szybki obiadek (placki czekoladowe z serkiem i bananem) i teraz lenistwo:) mąż poszedł na ostatnią nockę do pracy i ma urlop 3 tyg:):) tak się cieszę:) w tym tygodniu remontuje pokój gościnny a od 11 jedziemy do Władysławowa:):) mam nadzieje ze nie będzie padać.. ja to mam takie szczęśce że gdzie nie pojadę na urlop tam pada:(
od 3 dni nie biorę luteiny i nic się nie dzieje więc jestem już spokojniejsza.. zaczynam wierzyć że szczęśliwie donoszę:) zdecydowałam się że pokuj małej będzie miętowo szaro różowy.. no i waham się nad imieniem.. od zawsze chciałam Amelkę ale teraz jest to bardzo popularne imię u nas i zastanawiam się czy nie dać Kornelia.. niby podobnie ale inaczej

aneta zdrówka dla synka

Czesc dziewczynki.
Przyszedl mi wisiorek upamietniajacy naszego Robaczka. Zawisl obok wisiorka ku pamieci mojego taty.

1467564155-nqqfpe.jpeg

1467564165-aexotv.jpeg

Milego dnia :*

[emoji174]
Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...

Hej dziewczyny!
Aneta wszystkiego najlepszego kochana.
Bafinko ciesze się, że nic złego się nie dzieje.
Wszystkim wam pięknie tyg lecą :)

A u mnie nic nowego. Byliśmy na 5 dniowym urlopie, polezalam na plaży, opalilam się. Teraz czas na prace, dziś już siedziałam przy bransoletkach. Jutro idę na badania z krwi robić, bo we wt mam testy u alergologa. Przy okazji zrobię betę, bo wstyd przyznać ale nie sprawdzałam, aż się boję, mam nadzieję że wszystko się oczyscilo. Okresu jeszcze nie dostałam :( co mnie martwi.Dziś podbrzusze boli może idzie. .No i do gina tez musze iść.

reklama
Do góry