G
reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Bafinka
hej u nas dziś wietrznie więc chwila wytchnienia., szybki obiadek (placki czekoladowe z serkiem i bananem) i teraz lenistwo mąż poszedł na ostatnią nockę do pracy i ma urlop 3 tyg tak się cieszę w tym tygodniu remontuje pokój gościnny a od 11 jedziemy do Władysławowa mam nadzieje ze nie będzie padać.. ja to mam takie szczęśce że gdzie nie pojadę na urlop tam pada
od 3 dni nie biorę luteiny i nic się nie dzieje więc jestem już spokojniejsza.. zaczynam wierzyć że szczęśliwie donoszę zdecydowałam się że pokuj małej będzie miętowo szaro różowy.. no i waham się nad imieniem.. od zawsze chciałam Amelkę ale teraz jest to bardzo popularne imię u nas i zastanawiam się czy nie dać Kornelia.. niby podobnie ale inaczej
aneta zdrówka dla synka
od 3 dni nie biorę luteiny i nic się nie dzieje więc jestem już spokojniejsza.. zaczynam wierzyć że szczęśliwie donoszę zdecydowałam się że pokuj małej będzie miętowo szaro różowy.. no i waham się nad imieniem.. od zawsze chciałam Amelkę ale teraz jest to bardzo popularne imię u nas i zastanawiam się czy nie dać Kornelia.. niby podobnie ale inaczej
aneta zdrówka dla synka
Bafinka
lux to mnie pocieszyłaś a ty jakie imię dajesz?
chciejka32
Hej dziewczyny!
Aneta wszystkiego najlepszego kochana.
Bafinko ciesze się, że nic złego się nie dzieje.
Wszystkim wam pięknie tyg lecą
A u mnie nic nowego. Byliśmy na 5 dniowym urlopie, polezalam na plaży, opalilam się. Teraz czas na prace, dziś już siedziałam przy bransoletkach. Jutro idę na badania z krwi robić, bo we wt mam testy u alergologa. Przy okazji zrobię betę, bo wstyd przyznać ale nie sprawdzałam, aż się boję, mam nadzieję że wszystko się oczyscilo. Okresu jeszcze nie dostałam co mnie martwi.Dziś podbrzusze boli może idzie. .No i do gina tez musze iść.
Aneta wszystkiego najlepszego kochana.
Bafinko ciesze się, że nic złego się nie dzieje.
Wszystkim wam pięknie tyg lecą
A u mnie nic nowego. Byliśmy na 5 dniowym urlopie, polezalam na plaży, opalilam się. Teraz czas na prace, dziś już siedziałam przy bransoletkach. Jutro idę na badania z krwi robić, bo we wt mam testy u alergologa. Przy okazji zrobię betę, bo wstyd przyznać ale nie sprawdzałam, aż się boję, mam nadzieję że wszystko się oczyscilo. Okresu jeszcze nie dostałam co mnie martwi.Dziś podbrzusze boli może idzie. .No i do gina tez musze iść.
Bafinka
hej kochana dobrze ze wypoczęłaś i odetchnęłaś po tym wszystkim dużo sił do walki ci życzę i odzywaj się bo się martwimy
reklama
Nataniel lub Biancalux to mnie pocieszyłaś a ty jakie imię dajesz?