reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Martaha fajnie ze sie odezwałaś. Trzymam kciuki za to zeby udało sie coś zaradzić na Twoje problemy i w brzuszku zamieszkał dzidzius.

Baslan za Ciebie rozwiez kciuki :)

Siwa na Twoim miejscu tez bym sie zastanawiała czy nie zmienic lekarza. Tak sie pomyslic i tyle stresu komuś zafundować. Powodzenia w staraniach :)

Juz jakiś czas nie śpię bo przez to wstawanie na siku nie mogę ponownie zasnąć. Śniadanko mnie wzywa :)

reklama
Baslan u mnie nawala immunologia i to dosyć konkretnie więc organizm pozbywa sie intruzów na pniu i stąd moje kłopoty. .. zachodze na zawołanie a później nic z tego.nie wychodzi..
W ostatniej ciąży bylam na encortonie clexane colistrum wit d femibionie actifolinie i lacibios i kwasie foliowym . Do tego kroplowka ivig i niestety nie udało się. Teraz czekam na ustalenie planu na kolejną próbę. Aha i miałam 2 szczepienia przed...
I oczywiście biorę jeszcze euthyrox bo tsh niby norma bo kolo 2,3 ale lepiej obniżyć bo w ciąży leciało zawsze do góry.
Mam podobny problem zachodze za każdym razem ale zaraz ronie i tak już 6 razy [emoji53]ale jakie badania wyszły złe? Bo ja w szukam ale oprócz uspionego Hasimoto i MtHFR heterozygote wszystko ok...nie wiem gdzie dalej uderzyć...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Martaha wierzę, że uda się u Ciebie dobrać taki zestaw leków, żeby udało Ci się donosić ciążę. Mój gin i endokrynolog powiedzieli, że tsh dla starających się i kobiet w ciąży powinno wynosić nie mniej jak 1,2 i nie więcej niż 2, aktualnie mam 2,23 a było 3,38 i mam delikatnie zwiększoną dawkę euthyroxu.
Aneta dzięki za kciuki :-)
Lux jak się czujesz?
Siwa Aneta ma rację, takie pomyłki sa niedopuszczalne.
Miłego weekendu dziewczyny :-)

Martaha fajnie ze sie odezwałaś. Trzymam kciuki za to zeby udało sie coś zaradzić na Twoje problemy i w brzuszku zamieszkał dzidzius.

Baslan za Ciebie rozwiez kciuki :)

Siwa na Twoim miejscu tez bym sie zastanawiała czy nie zmienic lekarza. Tak sie pomyslic i tyle stresu komuś zafundować. Powodzenia w staraniach :)

Juz jakiś czas nie śpię bo przez to wstawanie na siku nie mogę ponownie zasnąć. Śniadanko mnie wzywa :)

ja tez tak czesto sikam, srednio co 40-50 minut

Martaha wierzę, że uda się u Ciebie dobrać taki zestaw leków, żeby udało Ci się donosić ciążę. Mój gin i endokrynolog powiedzieli, że tsh dla starających się i kobiet w ciąży powinno wynosić nie mniej jak 1,2 i nie więcej niż 2, aktualnie mam 2,23 a było 3,38 i mam delikatnie zwiększoną dawkę euthyroxu.
Aneta dzięki za kciuki :-)
Lux jak się czujesz?
Siwa Aneta ma rację, takie pomyłki sa niedopuszczalne.
Miłego weekendu dziewczyny :-)
dzieki, zle sie czuje, wrocily mi mdlosci i sikam ciagle, macica juz mi uciska na pecherz

Martyska ja diagnozowalam się w Warszawie u Dubrawskiego. Nieprawidłowości wyszly dopiero w szczegolowych badaniach immunologicznych mam nie wszystkie "czujniki" rozpoznajace zarodek u męża zmodyfikiwane czujniki wysyłajace sygnał do moich . . Tak obrazowo mozna to ująć.

Hej :) co tu tak cichutko? Co slychac u Was dziewczynki?

Ja dalej biorę antybiotyk. Mam jeszcze pare tabletek do srody i zobaczymy co dalej. Kontrola dopiero za 3 tyg. Jak będę dalej czuć dyskomfort tam to wczesnieb zgłosze sie na wizyte.

Czy wy tez tak mialyscie ze w ciąży po stracie cały czas o cos innego sie zamartwialyscie? Bo ja mam cały czas odlot. Aktualnie przezywam tą infekcje i boje sie żeby od niej pecherz plodowy nie pękł. A ze mam duze uplawy to sobie juz niewiadomo co wkrecam. Normalnie czubek jestem.

reklama
Hej :) co tu tak cichutko? Co slychac u Was dziewczynki?

Ja dalej biorę antybiotyk. Mam jeszcze pare tabletek do srody i zobaczymy co dalej. Kontrola dopiero za 3 tyg. Jak będę dalej czuć dyskomfort tam to wczesnieb zgłosze sie na wizyte.

Czy wy tez tak mialyscie ze w ciąży po stracie cały czas o cos innego sie zamartwialyscie? Bo ja mam cały czas odlot. Aktualnie przezywam tą infekcje i boje sie żeby od niej pecherz plodowy nie pękł. A ze mam duze uplawy to sobie juz niewiadomo co wkrecam. Normalnie czubek jestem.

ja mam tak samo co zreszta wiesz :D wali mi sie na mozg :D

Do góry