co to za badanie, bolesne?Immunobiopsje macicy ale to już mam nadzieje że było ostatnie badanie...
reklama
martaha123
Fanka BB :)
Dostają się do srodka macicy i wydrapuja trochę do badania. Średnia przyjemność ale nie aż tak źle bez znieczulenia da radę ... ja już miałam biopsje 2 razy wcześniej ale pod innym kątem badano próbkę.
i te wyniki maja wykazac dlaczego ronilas?Dostają się do srodka macicy i wydrapuja trochę do badania. Średnia przyjemność ale nie aż tak źle bez znieczulenia da radę ... ja już miałam biopsje 2 razy wcześniej ale pod innym kątem badano próbkę.
Witam serdecznie dziewczyny [emoji8]
Ja po wizycie. Szczerze mówiąc czuję się trochę zaniedbana przez mojego lekarza. Wyczekalam się na niego 2 godziny bo akurat operowal. Tylko po to by zlecił pielegniarce pobranie krwi na betę. Nawet mnie nie zbadał. Stwierdził że nie wie jak to możliwe że ktoś się pomylił, że to się raczej nie zdarza. No nic. Zastanawiam się nad zmianą lekarza. Chociaż na plus dla obecnego jest to że jest na miejscu i w razie porodu wychodzi z przychodni, przechodzi przez ulicę i jest w klinice. Chyba jeszcze dam mu szansę [emoji6]
Kupiłam dziś testy owulacyjne, podobno najlepsze z dostępnych. Spróbuję.
Poza tym zamówiłam 20 testów ciążowych na Amazon bo przez fałszywy alarm doktora został mi tylko jeden z moich zapasów.
Trzymajcie się ciepło [emoji8]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po wizycie. Szczerze mówiąc czuję się trochę zaniedbana przez mojego lekarza. Wyczekalam się na niego 2 godziny bo akurat operowal. Tylko po to by zlecił pielegniarce pobranie krwi na betę. Nawet mnie nie zbadał. Stwierdził że nie wie jak to możliwe że ktoś się pomylił, że to się raczej nie zdarza. No nic. Zastanawiam się nad zmianą lekarza. Chociaż na plus dla obecnego jest to że jest na miejscu i w razie porodu wychodzi z przychodni, przechodzi przez ulicę i jest w klinice. Chyba jeszcze dam mu szansę [emoji6]
Kupiłam dziś testy owulacyjne, podobno najlepsze z dostępnych. Spróbuję.
Poza tym zamówiłam 20 testów ciążowych na Amazon bo przez fałszywy alarm doktora został mi tylko jeden z moich zapasów.
Trzymajcie się ciepło [emoji8]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa84 powodzenia z testami ja używałam kiedyś, ale ja mam pcos i u mnie sie słabo sprawdzają. Ja byłam w sr u gina mampęcherzy 1.3 i mam nadzieje, że rośnie, endo też ładne. Miałam dziś iść sprawdzić czy rośnie nadal, ale już nie miałam czasu. Wczoraj facet na światłach wjechał mi w bok auta ;/ latałam dziś i załatwiałam formalności. Jeszcze z małą byłam. Na szczęście nic sie nie stało.
Miałam też dziś rezonans przysadki, myślicie, że może coś namieszać z owu ? wiecie promieniowanie itd ? wyniki mam dobre, więc prolaktyna 0,2 to chyba taka moja uroda.
Pójdę w pon do dr mam nadzieje, że w weekend będzie owu, choc moja dr mówiła, że chyba w pon, a mój m znowu wyjeżdza na szkolenie od pon ://///// chociaż może starczy jak zasiejemy w weekend.
Pozdrawiam wszystkich
Miałam też dziś rezonans przysadki, myślicie, że może coś namieszać z owu ? wiecie promieniowanie itd ? wyniki mam dobre, więc prolaktyna 0,2 to chyba taka moja uroda.
Pójdę w pon do dr mam nadzieje, że w weekend będzie owu, choc moja dr mówiła, że chyba w pon, a mój m znowu wyjeżdza na szkolenie od pon ://///// chociaż może starczy jak zasiejemy w weekend.
Pozdrawiam wszystkich
martaha123
Przyczynę strat już znam od jakiegoś czasu teraz szukam drogi obejścia przeszkód stawianych przez mój organizm... póki co mam upadki i wzloty mojej wiary i siły do działań. .. ale jeszcze się turlam do celu ...
Baslan a ty na jakim teraz jesteś etapie, starcie się już?
Baslan a ty na jakim teraz jesteś etapie, starcie się już?
Martaha cały czas się staramy (od stycznia),ale za bardzo nam nie wychodziło. Zmieniłam gina, porobiliśmy badania i generalnie wszystko ok, tylko wyszło hashimoto i niedoczynność tarczycy i lekarz stwierdził,że na 99% to było przyczyną straty poprzedniej ciąży i że jest przyczyną moich nieregularnych i bezowulacyjnych cykli. Przyjmuję euthyrox i tsh spada, więc powino wszystko wrócić do normy. Jeśli do końca wakacji nie uda się zajść, to będzie dalsza diagnostyka.
Można wiedzieć, co jest u Ciebie problemem?
Edit
Szczerze powiem,że myślałam, że gin zacznie symtymulacje owu np. Clo... Ale jak pisałam we wczesniejszym poście uważa, że owulacja była. Tylko temp dalej niska, chyba że mam problem z progesteronem, bo nie mogłam trafic w fazę lutealną, żeby go spr.
Można wiedzieć, co jest u Ciebie problemem?
Edit
Szczerze powiem,że myślałam, że gin zacznie symtymulacje owu np. Clo... Ale jak pisałam we wczesniejszym poście uważa, że owulacja była. Tylko temp dalej niska, chyba że mam problem z progesteronem, bo nie mogłam trafic w fazę lutealną, żeby go spr.
martaha123
Baslan u mnie nawala immunologia i to dosyć konkretnie więc organizm pozbywa sie intruzów na pniu i stąd moje kłopoty. .. zachodze na zawołanie a później nic z tego.nie wychodzi..
W ostatniej ciąży bylam na encortonie clexane colistrum wit d femibionie actifolinie i lacibios i kwasie foliowym . Do tego kroplowka ivig i niestety nie udało się. Teraz czekam na ustalenie planu na kolejną próbę. Aha i miałam 2 szczepienia przed...
I oczywiście biorę jeszcze euthyrox bo tsh niby norma bo kolo 2,3 ale lepiej obniżyć bo w ciąży leciało zawsze do góry.
W ostatniej ciąży bylam na encortonie clexane colistrum wit d femibionie actifolinie i lacibios i kwasie foliowym . Do tego kroplowka ivig i niestety nie udało się. Teraz czekam na ustalenie planu na kolejną próbę. Aha i miałam 2 szczepienia przed...
I oczywiście biorę jeszcze euthyrox bo tsh niby norma bo kolo 2,3 ale lepiej obniżyć bo w ciąży leciało zawsze do góry.
reklama
jak zaszlam to mialam 2,52 i momentalnie wzroslo mi na 2,94 i ginka leki dala i pieknie je zbilamBaslan u mnie nawala immunologia i to dosyć konkretnie więc organizm pozbywa sie intruzów na pniu i stąd moje kłopoty. .. zachodze na zawołanie a później nic z tego.nie wychodzi..