aneta_ck
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Codziennie tu wchodzę i czytam co u Was. Pozdrawiam Was serdecznie. Ja jutro mam wizytę u gina i dowiem się mam nadzieję gdzie zaszła pomyłka. Przypomnę tym, które nie wiedzą o co chodzi. W zeszłym poniedziałek robiłam kontrolnie betę. Lekarz kazał sprawdzić czy spadła do zera po poronieniu. Po czym zadzwonił do mnie wieczorem i powiedział że jestem w ciąży. W czwartek dostałam krwawienia i już myślałam, że znowu tracę aniołka. Pojechałam na klinikę sprawdzić i okazało się że nie jestem i nie byłam w ciąży. Lepsze to niż kolejne poronienie. Ale i tak chciałabym się dowiedzieć gdzie i kto się pomylił.
Niedługo zaczynamy starania, właśnie skończyła mi się @. Oby tym razem się udało. Trzymajcie kciuki.
Swoją drogą myślę o zakupie testów owulacyjnych. Macie jakieś doświadczenia?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Masz racje trzeba sie dowiedzieć kto popełnił błąd i przez kogo tyle stresu miałaś. Trzymam kciuki za udane starania.
Chciejka jak sie czujesz?
Pytalyscie o Beti. Mam nadzieje nadzieję kochana ze sie nie obrazisz ale dziewczyny sie martwią o Ciebie. Poczytałam na innym wątku ze niestety sie nie udało. Nie wiem co i jak. Jak bedzie kiedys zagladac Beti do nas to na pewno napisze co i jak.