reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kulka przykro mi, ale nowy cykl nowa nadzieja :)

Ja znowu pełna wiary. Sutki tak mnie bolą i są duże, że chyba musi być dobrze[emoji14]za tydzień wizyta.

A jak u was dziewczyny?
Chciejka rozumiem Twój strach i jest on jak najbardziej normalny po przejściach. Ale pamiętaj że objawy nie są wyznacznikiem ciąży. U mnie nie w ciąży z Mają i z Piotrkiem nie miałam żadnych znajomych objawów. A przy ciąży z Piotrkiem nawet mnie piersi nie bolały. Dopiero gdzieś ok 20 tc zaczęły się powiększać sutki. A ból piersi był jeszcze później. Więc pamiętaj że objawy nie zawsze muszą być w ciąży.

U mnie chyba zbliża się @ bo tak mnie brzuch boli, czasem jak ściśnie to bym się zwijała z bólu.

Kulka jeśli @ miał przyjść to lepiej teraz niż byś miała na nią czekać bo nowy cykl to nowe szanse na szczęście.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pogadaj napewno i spróbuję z tym Nowym lekarzem...
Dziewczyny staram się trzymać...cały weekend spędziłam tylko z mężem i dużo na rowerach jeździliśmy,plaża i leniuchowanie i było super ale nie potrafię przestać myśleć i się dolowac i płacze w łazience żeby mąż nie widział [emoji53]taka myśl ze nigdy możemy nie mieć dziecka mnie dobija[emoji53]nie mam sil choć bardzo się staram naprawde[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Martyska ból po stracie pozostanie zawsze. Płacz jeśli wtedy poczujesz się lepiej. Musisz sobie dać więcej czasu na przeżycie żałoby.
Fajnie że z mężem postanowiliscie spędzać wolny czas razem. To bardzo wzmocnij Wasze relacje. Pamiętaj, że mąż też to przeżywa ale na swój sposób.
Ja po pogrzebie Mai chciałam być sama. A mąż zawsze był ze mną zawsze był gdzieś w pobliżu. Nawet jak poszłam do sypialni żeby się wypłakać to przychodził do mnie i mnie przytulał. Teraz jestem mu za to wdzięczna. Nie wiem jak bym sobie poradziła bez niego.
Polecam wypad gdzieś razem choć na jeden dzień. To bardzo Wam pomoże. Wiem z własnego doświadczenia i szczerze polecam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Padam kobietki. Organizm domaga się odpoczynku, a u mnie tyle zleceń, jakoś muszę to pogodzić.

Lux, Bafinko a u was kiedy kolejne wizyty?

Kulka przykro mi, ale nowy cykl nowa nadzieja :)

Ja znowu pełna wiary. Sutki tak mnie bolą i są duże, że chyba musi być dobrze :p za tydzień wizyta.

A jak u was dziewczyny?

Dokładnie:)

Tylko mąż teraz w delegacji 3 dni i cały następny tydzień :O dobrze, że owu u mnie dośc późno ok 15-16 dc wiec może zdąży wrócić ;)

chciejka ja mam wizytę dopiero 17.06 ale za to 24 już mam kolejną "połówkową" no i mam nadzieję ze w końcu dowiem sie kto u mnie w brzuchu siedzi:) a człowieczek już nie mały bo brzuch z dnia na dzień ciut większy:)

kulka to jak mąż wróci taki wyposzczony to strzał z takich żołnierzyków musi być udany:)

Dzień dobry.
Bezstresowo nie może być. Dziś zauważyłam przy głębszym podcieraniu, brązowe upławy i 2 takimi hm małymi skrzepami ciemnymi. I już panika i nie wiem co robić.

reklama
Dzień dobry.
Bezstresowo nie może być. Dziś zauważyłam przy głębszym podcieraniu, brązowe upławy i 2 takimi hm małymi skrzepami ciemnymi. I już panika i nie wiem co robić.

Kochana idz szybciutko do lekarza. To nic jeszcze nie znaczy. Zobacz ile tyg ja plamilam w różnych kolorach.

Do góry