reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kulka przykro mi, ale nowy cykl nowa nadzieja :)

Ja znowu pełna wiary. Sutki tak mnie bolą i są duże, że chyba musi być dobrze[emoji14]za tydzień wizyta.

A jak u was dziewczyny?
Chciejka rozumiem Twój strach i jest on jak najbardziej normalny po przejściach. Ale pamiętaj że objawy nie są wyznacznikiem ciąży. U mnie nie w ciąży z Mają i z Piotrkiem nie miałam żadnych znajomych objawów. A przy ciąży z Piotrkiem nawet mnie piersi nie bolały. Dopiero gdzieś ok 20 tc zaczęły się powiększać sutki. A ból piersi był jeszcze później. Więc pamiętaj że objawy nie zawsze muszą być w ciąży.

U mnie chyba zbliża się @ bo tak mnie brzuch boli, czasem jak ściśnie to bym się zwijała z bólu.

Kulka jeśli @ miał przyjść to lepiej teraz niż byś miała na nią czekać bo nowy cykl to nowe szanse na szczęście.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pogadaj napewno i spróbuję z tym Nowym lekarzem...
Dziewczyny staram się trzymać...cały weekend spędziłam tylko z mężem i dużo na rowerach jeździliśmy,plaża i leniuchowanie i było super ale nie potrafię przestać myśleć i się dolowac i płacze w łazience żeby mąż nie widział [emoji53]taka myśl ze nigdy możemy nie mieć dziecka mnie dobija[emoji53]nie mam sil choć bardzo się staram naprawde[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Martyska ból po stracie pozostanie zawsze. Płacz jeśli wtedy poczujesz się lepiej. Musisz sobie dać więcej czasu na przeżycie żałoby.
Fajnie że z mężem postanowiliscie spędzać wolny czas razem. To bardzo wzmocnij Wasze relacje. Pamiętaj, że mąż też to przeżywa ale na swój sposób.
Ja po pogrzebie Mai chciałam być sama. A mąż zawsze był ze mną zawsze był gdzieś w pobliżu. Nawet jak poszłam do sypialni żeby się wypłakać to przychodził do mnie i mnie przytulał. Teraz jestem mu za to wdzięczna. Nie wiem jak bym sobie poradziła bez niego.
Polecam wypad gdzieś razem choć na jeden dzień. To bardzo Wam pomoże. Wiem z własnego doświadczenia i szczerze polecam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Padam kobietki. Organizm domaga się odpoczynku, a u mnie tyle zleceń, jakoś muszę to pogodzić.

Lux, Bafinko a u was kiedy kolejne wizyty?

Kulka przykro mi, ale nowy cykl nowa nadzieja :)

Ja znowu pełna wiary. Sutki tak mnie bolą i są duże, że chyba musi być dobrze :p za tydzień wizyta.

A jak u was dziewczyny?

Dokładnie:)

Tylko mąż teraz w delegacji 3 dni i cały następny tydzień :O dobrze, że owu u mnie dośc późno ok 15-16 dc wiec może zdąży wrócić ;)

chciejka ja mam wizytę dopiero 17.06 ale za to 24 już mam kolejną "połówkową" no i mam nadzieję ze w końcu dowiem sie kto u mnie w brzuchu siedzi:) a człowieczek już nie mały bo brzuch z dnia na dzień ciut większy:)

kulka to jak mąż wróci taki wyposzczony to strzał z takich żołnierzyków musi być udany:)

Dzień dobry.
Bezstresowo nie może być. Dziś zauważyłam przy głębszym podcieraniu, brązowe upławy i 2 takimi hm małymi skrzepami ciemnymi. I już panika i nie wiem co robić.

reklama
Dzień dobry.
Bezstresowo nie może być. Dziś zauważyłam przy głębszym podcieraniu, brązowe upławy i 2 takimi hm małymi skrzepami ciemnymi. I już panika i nie wiem co robić.

Kochana idz szybciutko do lekarza. To nic jeszcze nie znaczy. Zobacz ile tyg ja plamilam w różnych kolorach.

Do góry