reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dzwoniłam do gina, nie odbiera. Teraz sprawdzałam to jest czysto, ale wiem że jak się uzbiera to wypłynie. :( i podbrzusze trochę boli.

reklama
Dzwoniłam do gina, nie odbiera. Teraz sprawdzałam to jest czysto, ale wiem że jak się uzbiera to wypłynie. :( i podbrzusze trochę boli.
Kochana nie panikuj. To jeszcze nic nie znaczy. Jedź do gina albo na ip. Tam też zrobią Usg i będziesz spokojniejsza. Jeśli Twój gin dziś przyjmuje to jedź i między pacjentami zapytasz się czy Cię przyjmie a myślę że tak.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chciejka spokojnie, to może nie być nic poważnego. Jak nie dodzwonisz się do gina to jedź na IP sprawdzić. Może to od przemęczenia, przeciążenia? Skoro piszesz, że tyle pracy. Nie przemęczaj się tak, może nie bierz tyle zleceń na raz... też miałam takie brązowe plamienia na początku, dostałam większą dawkę duphastonu i nakaz leżenia i się nie powtórzyło. Bierzesz jakieś leki?

Bafinko jaa ale ten czas leci! Już odliczanie do połówkowego... :)

Beti jak tam??

Biorę 3x duphaston Acard i femibion. Mój gin jutro przyjmuje prywatnie. A na NFZ 2 razy w tygodniu dodatkowo jest ordynatorem w szpitalu. Zobaczę jak będzie do końca dnia. Martwi mnie bol podbrzusza, na ta chwilę upławy ustały. Latam co chwile do WC i sprawdzam.

Padam kobietki. Organizm domaga się odpoczynku, a u mnie tyle zleceń, jakoś muszę to pogodzić.

Lux, Bafinko a u was kiedy kolejne wizyty?
w srode czyli jutro
odebralam czesc wynikow, druga czesc jutro bedzie, hiva nie mam, toxo, antyciala, glukoza i inne cuda ok, tsh za bardzo po lekach spadlo i nadal mimo brania lekow mam ogrom bakterii w moczu! wrr

reklama
Do góry