chciejka32
Fanka BB :)
Dzwoniłam do gina, nie odbiera. Teraz sprawdzałam to jest czysto, ale wiem że jak się uzbiera to wypłynie. i podbrzusze trochę boli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie panikuj. To jeszcze nic nie znaczy. Jedź do gina albo na ip. Tam też zrobią Usg i będziesz spokojniejsza. Jeśli Twój gin dziś przyjmuje to jedź i między pacjentami zapytasz się czy Cię przyjmie a myślę że tak.Dzwoniłam do gina, nie odbiera. Teraz sprawdzałam to jest czysto, ale wiem że jak się uzbiera to wypłynie. i podbrzusze trochę boli.
w srode czyli jutroPadam kobietki. Organizm domaga się odpoczynku, a u mnie tyle zleceń, jakoś muszę to pogodzić.
Lux, Bafinko a u was kiedy kolejne wizyty?
mykaj do lekarza!Dzień dobry.
Bezstresowo nie może być. Dziś zauważyłam przy głębszym podcieraniu, brązowe upławy i 2 takimi hm małymi skrzepami ciemnymi. I już panika i nie wiem co robić.
ze tez te nasze ciaze nie moga byc spokojne!Na ta chwile jest czysto. Podbrzusze trochę boli, jak się pojawi brud to jutro prywatnie pojadę.