reklama
chciejka32
Fanka BB :)
Jestem po wizycie. Usg nie miałam, bo sam uznał, że i tak nic jeszcze nie będzie, wiec po co grzebać niepotrzebnie. A beta wskazuje na wczesna ciaze .Duphaston 3×1 .Acard 75.Femibion . Wizyta za 2 tyg i wtedy pomyślimy o clexane.
uwazaj teraz na siebie!Jestem po wizycie. Usg nie miałam, bo sam uznał, że i tak nic jeszcze nie będzie, wiec po co grzebać niepotrzebnie. A beta wskazuje na wczesna ciaze .Duphaston 3×1 .Acard 75.Femibion . Wizyta za 2 tyg i wtedy pomyślimy o clexane.
kamkaz
Moja lekarka zbyt wcześnie też nie chce robić USG bo twierdzi że lepiej tam nic niepotrzebnie nie majstrować. Grunt że leki dostałaś. Wg bety który teraz masz tydzień? Potwierdza się on z owu? Będziesz na dniach robić jeszcze raz betę?Jestem po wizycie. Usg nie miałam, bo sam uznał, że i tak nic jeszcze nie będzie, wiec po co grzebać niepotrzebnie. A beta wskazuje na wczesna ciaze .Duphaston 3×1 .Acard 75.Femibion . Wizyta za 2 tyg i wtedy pomyślimy o clexane.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
chciejka32
Kamkaz kusi mnie zrobić w śr ale czy jest sens? Chyba wytrzymam bez.
chciejka32
A owu miałam chyba 1-3 maja. Ostatnia @18 kwietnia
kamkaz
Kamkaz kusi mnie zrobić w śr ale czy jest sens? Chyba wytrzymam bez.
Czyli to może być dopiero drugi tydzień bo nie wiadomo kiedy było zagnieżdżenie. Faktycznie wcześnie więc i beta nie może być wysoka.A owu miałam chyba 1-3 maja. Ostatnia @18 kwietnia
Wierzę że teraz wszystko będzie dobrze i życzę Ci nudnych 8 miesiecy ciąży
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chciejka najważniejsze ze masz leki a tak niczego niestety nie idzie przyspieszyć.... ja też juz bym chciała tydzien do przodu bo w piątek chce zatestowac. Choć to tak za wczesnie, ale do nd/pon na pewno nie wytrzymam
Także teraz odpoczywaj, dbaj o Was i na pewno wszystko będzie ok
Także teraz odpoczywaj, dbaj o Was i na pewno wszystko będzie ok
Martyska30
Dziewczyny u mnie dziś beta wzrosła minimalnie więc niestety kolejny raz sie nie udalo[emoji53]nie mam już sily[emoji53]nie wiem czy mam jeszcze siłę walczyc[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
aneta_ck
Przykro mi strasznie nie poddawaj sieDziewczyny u mnie dziś beta wzrosła minimalnie więc niestety kolejny raz sie nie udalo[emoji53]nie mam już sily[emoji53]nie wiem czy mam jeszcze siłę walczyc[emoji53]