reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kamkaz nie moge sie poddac bo jestem calkiem sama nie ma mi kto pomoc chocby z dziewczynkami :/ no ale co zrobic takie jest zycie.Jedynie co to czasem sobie poplacze w nocy jak dzieci juz spia z tej bezradnosci i potem jest mi lepiej.Dla mnie najwazniejsze jest zeby dziewczynki byly szczesliwe i zeby niczego im nie zabraklo...reszta jakos sie ulozy :tak: tak jak mowisz dzieki nim i dla nich mam sile zeby jakos to wszystko ogarniac

O rany 3.50 to wczesnie wstal.I ile pozniej nie spi? A jakbys mu na spiochu mleczko dala nie pospalby dluzej?

Beti39 oczywiscie kciuki zacisniete &&&&&&&

KulkaMM kciuki zeby @ nie przyszla a test pokazal 2 piekne kreseczki :tak:

Ostatnia edycja:
Kamkaz nie moge sie poddac bo jestem calkiem sama nie ma mi kto pomoc chocby z dziewczynkami :/ no ale co zrobic takie jest zycie.Jedynie co to czasem sobie poplacze w nocy jak dzieci juz spia z tej bezradnosci i potem jest mi lepiej.Dla mnie najwazniejsze jest zeby dziewczynki byly szczesliwe i zeby niczego im nie zabraklo...reszta jakos sie ulozy :tak: tak jak mowisz dzieki nim i dla nich mam sile zeby jakos to wszystko ogarniac

O rany 3.50 to wczesnie wstal.I ile pozniej nie spi? A jakbys mu na spiochu mleczko dala nie pospalby dluzej?

Beti39 oczywiscie kciuki zacisniete &&&&&&&

KulkaMM kciuki zeby @ nie przyszla a test pokazal 2 piekne kreseczki :tak:
Asch Piotrek od dobrego miesiąca nie budzi się w nocy na jedzenie. Zresztą w nocy przystawiłam go ale nie bardzo chciał pić. On po prostu chciał się bawić. No i zabawa trwała gdzieś do 6.30. Potem zasnął ok 7 to obudził się ok 9.30. On przez sen nie chciał nigdy pić i nie chce do tej pory. Nawet nie pociągnie ani piersi ani smoczka od butelki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobilam suwaczek. Widac go? Mam nadzieje ze nie zapesze:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety na telefonie nic nie widzę. Musiałbym wejść na kompa ale nie mam teraz możliwości.

Beti mocno trzymam kciuki aby się udało[emoji3]

Chciejka weź magnez i no spe jak masz a brzuch powinien minąć. Powiedz o tym dzisiaj lekarzowi. Będzie dobrze[emoji7]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry