reklama
Kamkaz nie moge sie poddac bo jestem calkiem sama nie ma mi kto pomoc chocby z dziewczynkami :/ no ale co zrobic takie jest zycie.Jedynie co to czasem sobie poplacze w nocy jak dzieci juz spia z tej bezradnosci i potem jest mi lepiej.Dla mnie najwazniejsze jest zeby dziewczynki byly szczesliwe i zeby niczego im nie zabraklo...reszta jakos sie ulozy tak jak mowisz dzieki nim i dla nich mam sile zeby jakos to wszystko ogarniac
O rany 3.50 to wczesnie wstal.I ile pozniej nie spi? A jakbys mu na spiochu mleczko dala nie pospalby dluzej?
Beti39 oczywiscie kciuki zacisniete &&&&&&&
KulkaMM kciuki zeby @ nie przyszla a test pokazal 2 piekne kreseczki
O rany 3.50 to wczesnie wstal.I ile pozniej nie spi? A jakbys mu na spiochu mleczko dala nie pospalby dluzej?
Ostatnia edycja:
chciejka32
Fanka BB :)
Beti kciuki, wszystkie bardzo Ci kibicujemy
Brzuch mnie boli jak na @
aneta_ck
Beti kciuki, wszystkie bardzo Ci kibicujemy
Mnie do tej pory tak boli a juz 12 tydz. Lyknij magnez pomoże moze domek dla dzidzi rosnie. Trzymam za to kciuki
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
kamkaz
Asch Piotrek od dobrego miesiąca nie budzi się w nocy na jedzenie. Zresztą w nocy przystawiłam go ale nie bardzo chciał pić. On po prostu chciał się bawić. No i zabawa trwała gdzieś do 6.30. Potem zasnął ok 7 to obudził się ok 9.30. On przez sen nie chciał nigdy pić i nie chce do tej pory. Nawet nie pociągnie ani piersi ani smoczka od butelki.Kamkaz nie moge sie poddac bo jestem calkiem sama nie ma mi kto pomoc chocby z dziewczynkami :/ no ale co zrobic takie jest zycie.Jedynie co to czasem sobie poplacze w nocy jak dzieci juz spia z tej bezradnosci i potem jest mi lepiej.Dla mnie najwazniejsze jest zeby dziewczynki byly szczesliwe i zeby niczego im nie zabraklo...reszta jakos sie ulozy tak jak mowisz dzieki nim i dla nich mam sile zeby jakos to wszystko ogarniac
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Zrobilam suwaczek. Widac go? Mam nadzieje ze nie zapesze
kamkaz
Ja niestety na telefonie nic nie widzę. Musiałbym wejść na kompa ale nie mam teraz możliwości.Zrobilam suwaczek. Widac go? Mam nadzieje ze nie zapesze
Beti mocno trzymam kciuki aby się udało[emoji3]
Chciejka weź magnez i no spe jak masz a brzuch powinien minąć. Powiedz o tym dzisiaj lekarzowi. Będzie dobrze[emoji7]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama