reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej kochane jak wam wolne mija?? ja wczoraj miałam dom pełen gości ale ograniczyłam się do prac w kuchni sprzątał mąż.. rano jak jeszcze spał to wzięłam się za odkurzanie przyszedł do mnie Gabiś i mówi " mama nie możesz pani mówiła dzidzia będzie chora!!! i sie popłakał" i mi się tak smutno zrobiło że już nic nie sprzątałam... i tak wieczorem mnie kuło z boku ale może to wiązadła?? dziś jedziemy na grilla ale to ja będe gościem mieć za wiele się nie narobię..wczoraj powiedziałam znajomym o ciązy wszyscy w szoku że tak nagle bo nawet o staraniach nie wiedzieli.. mam nadzieje że będzie dobrze i nie będzie rozczarowania...

chciejka zazdroszczę ci bliskości morza!! tak mnie ciągnie żeby sie przejechać... w lipcu planujemy tygodniowy wypad ale ja chce już:):) &&&&&&&&&&&&&&&& za staranka:)

lux mdłości są dobrze znaczy że dużo hormonów jest:) pytałaś o leki tak biorę 4x lutke 100mg ecorton adard clexane.. mam nadzieje że zestaw zadziała

aneta super wieści:) teraz będzie już tylko lepiej:)

hej kochane jak wam wolne mija?? ja wczoraj miałam dom pełen gości ale ograniczyłam się do prac w kuchni sprzątał mąż.. rano jak jeszcze spał to wzięłam się za odkurzanie przyszedł do mnie Gabiś i mówi " mama nie możesz pani mówiła dzidzia będzie chora!!! i sie popłakał" i mi się tak smutno zrobiło że już nic nie sprzątałam... i tak wieczorem mnie kuło z boku ale może to wiązadła?? dziś jedziemy na grilla ale to ja będe gościem mieć za wiele się nie narobię..wczoraj powiedziałam znajomym o ciązy wszyscy w szoku że tak nagle bo nawet o staraniach nie wiedzieli.. mam nadzieje że będzie dobrze i nie będzie rozczarowania...

chciejka zazdroszczę ci bliskości morza!! tak mnie ciągnie żeby sie przejechać... w lipcu planujemy tygodniowy wypad ale ja chce już:):) &&&&&&&&&&&&&&&& za staranka:)

lux mdłości są dobrze znaczy że dużo hormonów jest:) pytałaś o leki tak biorę 4x lutke 100mg ecorton adard clexane.. mam nadzieje że zestaw zadziała

aneta super wieści:) teraz będzie już tylko lepiej:)
trzymam kciuki za Cb!!!!! u nas malo kto wie o mojej ciazy i wole by tak zostalo, po co rozgadywac, w pierwszej ciazy wszyscy dookola wiedzieli i to byl blad

ja do tej pory też nikomu nie mówiłam wiedziała tylko mama teściowa i moja siostra ale ja wcześniej pracowałam na zmiany i trudno mnie było złapać a teraz ciągle w domu to zaczęli się dopytywać co się dzieje.. a że kończę pierwszy trymestr to się odważyłam i powiedziałam reszcie rodziny.. nie będę jakoś specjalnie się chwalić i ogłaszać wszem i wobec ale i tak zaraz brzuch będzie widać nie da się tego ukryć... zresztą to nie powinno być tak że to ukrywamy.. to jest powód do radości ale strach jest....

Witam się majowo :-)

Chciejka kochana zazdroszczę Ci tego wypadu nad morze. Super sprawa. Ja niestety nad morze mam daleko, a bardzo chciałabym pojechać. No i mocno trzymam kciuki za owoce staranek :-)

Bafinko ja jak bylam w ciąży to też nie mówiłam szczegolnie na początku. Poprostu się bałam.

Lux ja mdłości nie miałam praktycznie wogole ale napewno one trochę uspokajają. Oby się tylko nie nasiliły :-)

Aneta jak dziś u Ciebie sytuacja?

My dziś planowaliśmy pojechac do teściów na działkę na grila. Mieliśmy jechać wczoraj.ale przelozylismy na dziś bo zaczęliśmy remonty w domu i mąż do 19 grzebał. A dziś pogoda nam psikusa zrobiła bo jest zimno, wietrznie i pochmurnie. Wiec zrezygnowaliśmy z tego.grilla bo.nie chce, aby Piotrek się przeziębił. On teraz śpi, mąż też a ja posprzątałam po obiedzie, nadrabiam forum i mam w planach poczytać książkę, która mi mąż sprezentował niedawno "Dotyk Crossa" 5 część z całej serii.
Przyjemnego wypoczynku życzę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się majowo :-)

Chciejka kochana zazdroszczę Ci tego wypadu nad morze. Super sprawa. Ja niestety nad morze mam daleko, a bardzo chciałabym pojechać. No i mocno trzymam kciuki za owoce staranek :-)

Bafinko ja jak bylam w ciąży to też nie mówiłam szczegolnie na początku. Poprostu się bałam.

Lux ja mdłości nie miałam praktycznie wogole ale napewno one trochę uspokajają. Oby się tylko nie nasiliły :-)

Aneta jak dziś u Ciebie sytuacja?

My dziś planowaliśmy pojechac do teściów na działkę na grila. Mieliśmy jechać wczoraj.ale przelozylismy na dziś bo zaczęliśmy remonty w domu i mąż do 19 grzebał. A dziś pogoda nam psikusa zrobiła bo jest zimno, wietrznie i pochmurnie. Wiec zrezygnowaliśmy z tego.grilla bo.nie chce, aby Piotrek się przeziębił. On teraz śpi, mąż też a ja posprzątałam po obiedzie, nadrabiam forum i mam w planach poczytać książkę, która mi mąż sprezentował niedawno "Dotyk Crossa" 5 część z całej serii.
Przyjemnego wypoczynku życzę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W nocy znowu mialam pobudke bol brzucha i takie wieksze plamienie. Rano tylko taki brazowy sluz a teraz juz lepiej. Codziennie to samo. Wieczorem czysto w nocy wiecej. Jedyna nadzieja w tym ze ten krwiak sie zmniejsza caly czas wiec mam nadzieję ze niedlugo zniknie i bede mogla do zycia wrocic. Wiadomo ze nie tak jak przed ciążą ale chociaz bez plamien i na spacer zebym mogla wyjsc :) jutro kontrola u gina zobaczymy co mi powie :)

Cześć dziewczyny :)

Kamkaz bardzo się cieszę, że po badaniach Piotrka wszystko dobrze. Niepotrzebnie Cię nastraszył ten lekarz!!

Ciężarówki odpoczywajcie :)
Aneta będzie dobrze :) niech ten krwiak szybko się wchłania :)

My dziś po pierwszym w tym roku grillu, pogoda od rana średnio się zapowiadała ale popołudniu na szczęście się poprawiło i nie zepsuło nam planów :)

Ach morze :) chciejka super masz! My też w wakacje mamy zamiar się wybrać :) ale dla nas to dość duża wyprawa bo daleko mamy :)

Pozdrawiam:)

reklama
jestem zla na tesciowa! bylismy u kolezanki a potem u tesciowej i okazalo sie, ze Tomka kuzynka Iza jest tez w ciazy i rodzi tak jak ja w grudniu i zaczal sie temat chrzestnych, ze ta Iza mowila tam ostatnio im, ze mojego Tomka chce na chrzestnego lub jego siostre a moja szwagierke, a tesciowa mowi no Edyta (moja szwagierka) bedzie u brata trzymac (moj Tomek) a ja w furie wpadlam i krzycze: ona? po tym jak zareagowala na moja ciaze?!! chyba cie pogrzalo tesciowka, chrzestna bedzie Tomka kuzyna zona, ktora bardz lubimy i Tomek tez trzymal u nich syna...no ku*wa, ja mam udawac, ze nic sie nie stalo i brac szwagierke na chrzestna?!!!

Do góry