reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej kobietki melduje sie i ja u mnie nic nowego.. oprócz tkliwych sutków to ciążowo się nie czuję oczywiście już nie szaleje z forsowaniem się tylko na spacery sobie pozwalam.. wczoraj mieliśmy gości przyjaciółkę ( ma termin na 20 maja) i już miała skurcze i tak się przejęłam jakbym to ja miała rodzić:) wszystko mi się przypomniało... te pieluszki karmienie w nocy.. znów będzie trzeba się wprawić:) a jej mąż znowu ma takie szczęście że prawie zawsze dobrze strzela w płeć dziecka w brzuchu (podobno pomylił się tylko 2 razy) i mówi ze będę mieć dziewczynkę:):) oczywiście nie wierzę w takie przepowiednie nie nastawiam się ale fajnie by było:)

kamkaz biedny Piotruś czyli pewnie go coś tak pobolewa.. a sprawdzałaś czy to może nie nietolerancja na gluten albo laktozę?? ja się zupełnie na tym nie znam ale dużo osób ma z tym problem np u mojej mama po 60-tce wykryto nietolerancje na te produkty..

lux kochana pewnie cierpisz ale i spokojna jesteś co??

chciejko beti a jak u was ze staraniami??

baslan świetnie że cię zdiagnozowano:) teraz już na pewno sie uda:)

Bafinko tak jakos mnie te objawy uspokajaja, choc gadalam dzis z Tomka kuzynka i ona ma na 19 grudnia czyli kilka dni przedemna a zadnych mdlosci, bolu piersi, nic!!! a ciaza jest

Dzień dobry wszystkim !

Lux bidulko nie martw się, to minie, ważne że z dzidzia jest wszystko ok.

U mnie bzzz było kilka dni, więc czekamy na rozwój sytuacji :) planowana @ 17-18. Lecę popracować.

hej, nocke mialam tragiczna, mdlosci nie dawaly mi spac, jeczalam, ze to moja ostania ciaza i jak urodze to kolejnej nie planuje...
Chciejka za tydzien mam usg i oby bylo wszystko dobrze! bo zaczynam fiksowac

hej, nocke mialam tragiczna, mdlosci nie dawaly mi spac, jeczalam, ze to moja ostania ciaza i jak urodze to kolejnej nie planuje...
Chciejka za tydzien mam usg i oby bylo wszystko dobrze! bo zaczynam fiksowac

Tak ja tez miałam tragiczną tylko bez mdłości. Brzucho jak zwykle mnie w nocy bolało sikac sie chcialo i plamienie mialam. Nie wiem co z tymi nockami ale kazda jest do d. .

Chciejka &&& za starania :)

Tak jak ostatnio mi sie zdarzało. Jak sie powiększy to znowu ip mnie czeka a glupio mi sie tam lata. Niby lekarz mowi ze dobrze robie ze to kontroluje ale nie chce na większą panikare wychodzic niz jestem.
To jest zrozumiałe że chcesz sprawdzić co się dzieję. Zresztą każda jeździ aby to skontrolować tym bardziej, że obowiazkiem na Izbie Przyjęć jest sprawdzenie czy coś złego nie dzieje się z dzidziusiem. Nie przejmuj sie tym, że ktoś pomyśli że jesteś panikarą. Jesteś matką i bardzo boisz się o.swoje dziecko. A jedziesz.tam po to, aby nie daj Boże w razie czegoś Ci lekarze będą mogli pomóc dziecku i Tobie. A pomoc to jest ich obowiązek, bo wybrali sobie zawód taki a nie inny.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anetko nie wstydź sie jezdzic na ip jesli sie bopisz, tu chodzi o Twoje dziecko! nawet jesli oni sie beda smiac z Cb to nic, najwazniejsze jest dobro Twojego dziecka!

Do góry