no daja mi ostro popalic co mnie oczywiscie cieszyAneta baaardzo się cieszę.
Lux mdłości?
Baslan super, oby teraz do przodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no daja mi ostro popalic co mnie oczywiscie cieszyAneta baaardzo się cieszę.
Lux mdłości?
hej, nocke mialam tragiczna, mdlosci nie dawaly mi spac, jeczalam, ze to moja ostania ciaza i jak urodze to kolejnej nie planuje...
Chciejka za tydzien mam usg i oby bylo wszystko dobrze! bo zaczynam fiksowac
mocno plamilas?Tak ja tez miałam tragiczną tylko bez mdłości. Brzucho jak zwykle mnie w nocy bolało sikac sie chcialo i plamienie mialam. Nie wiem co z tymi nockami ale kazda jest do d. .
Chciejka &&& za starania
mocno plamilas?
To jest zrozumiałe że chcesz sprawdzić co się dzieję. Zresztą każda jeździ aby to skontrolować tym bardziej, że obowiazkiem na Izbie Przyjęć jest sprawdzenie czy coś złego nie dzieje się z dzidziusiem. Nie przejmuj sie tym, że ktoś pomyśli że jesteś panikarą. Jesteś matką i bardzo boisz się o.swoje dziecko. A jedziesz.tam po to, aby nie daj Boże w razie czegoś Ci lekarze będą mogli pomóc dziecku i Tobie. A pomoc to jest ich obowiązek, bo wybrali sobie zawód taki a nie inny.Tak jak ostatnio mi sie zdarzało. Jak sie powiększy to znowu ip mnie czeka a glupio mi sie tam lata. Niby lekarz mowi ze dobrze robie ze to kontroluje ale nie chce na większą panikare wychodzic niz jestem.