reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Jak tam dziewczyny u Was?
U nas niestety kiebsko. Piotrek ma podejrzenie bardzo poważnej choroby, o której lekarz nie chciał mi powiedzieć żebym tylko sie nie stresowala. Dostał skierowamie na usg brzuszka. Miał dzisiaj robione ale nie wyszło bo.on podczas tego badania musi pić. A dzisiaj nie chciał bo był najedzony. Jutro robimy drugie.podejscie. rano mamgo nakarmić i do.13 nic żeby potem mi pił z butelki. Jestem przerażona... Cały dzień mam serce w gardle i się bardzo stresuje.mam nadzieję że jutro się czegoś dowiem...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamkaz wiem co czujesz. Ja ostatnio jak robilam badania małemu i na zabiegu to myslalam ze umrę ze stresu. Mam nadZieję ze podejrzenia sie nie sprawdzą i wszystko będzie dobrze

Chciejka ja tak mialam. Walczylam z tym mlekiem i nic nie pomagalo. Miesiaczki jak w zegarku. Zero problemów z zajsciem w ciążę a pomoimo leków na obnizenie prolaktyny mleko dalej bylo. Teraz w ciazy mi prawie zaniklo. Z tym ze moj lekarz nie chcial mi zrobic badania na poziom prolaktyny i w ciemno leki we mnie ładował.

reklama
Jak tam dziewczyny u Was?
U nas niestety kiebsko. Piotrek ma podejrzenie bardzo poważnej choroby, o której lekarz nie chciał mi powiedzieć żebym tylko sie nie stresowala. Dostał skierowamie na usg brzuszka. Miał dzisiaj robione ale nie wyszło bo.on podczas tego badania musi pić. A dzisiaj nie chciał bo był najedzony. Jutro robimy drugie.podejscie. rano mamgo nakarmić i do.13 nic żeby potem mi pił z butelki. Jestem przerażona... Cały dzień mam serce w gardle i się bardzo stresuje.mam nadzieję że jutro się czegoś dowiem...

caly czas trzymam kciuki za Was!

Bafinko trzymam kciuki!

Kamkaz lekarz powiedział, że podejrzewa poważną chorobę ale nie powiedział jaką? Toż to na pewno jeszcze bardziej zestresowało Cię niż gdyby powiedział o co chodzi! Nie mniej jednak nie martw się (choć wiem jak strasznie to trudne, jak moją małą diagnozowali to też stresu się najadłam na maxa...), mam nadzieję, że po badaniach okaże się że wszystko dobrze. A skąd te podejrzenia? Małemu coś się dzieje?
Trzymam kciuki, będzie dobrze :*

Martyska jeżeli jakość plemników jest dobra to jest dobrze, mimo że ilość mała. Na pewno masz na wyniku w normach takie coś napisane :) jeśli lekarz nie widzi przeciwwskazań to ja bym chyba zdecydowała o próbie starań.

Chciejka no faktycznie, jeśli mleko leci to może być że prolaktyna wysoka i może to blokuje owulacje? Warto sprawdzić.

Bafinko trzymam kciuki!

Kamkaz lekarz powiedział, że podejrzewa poważną chorobę ale nie powiedział jaką? Toż to na pewno jeszcze bardziej zestresowało Cię niż gdyby powiedział o co chodzi! Nie mniej jednak nie martw się (choć wiem jak strasznie to trudne, jak moją małą diagnozowali to też stresu się najadłam na maxa...), mam nadzieję, że po badaniach okaże się że wszystko dobrze. A skąd te podejrzenia? Małemu coś się dzieje?
Trzymam kciuki, będzie dobrze :*

Martyska jeżeli jakość plemników jest dobra to jest dobrze, mimo że ilość mała. Na pewno masz na wyniku w normach takie coś napisane :) jeśli lekarz nie widzi przeciwwskazań to ja bym chyba zdecydowała o próbie starań.

Chciejka no faktycznie, jeśli mleko leci to może być że prolaktyna wysoka i może to blokuje owulacje? Warto sprawdzić.
Wczoraj piękna dwie krecht na teście owulacyjnym wiec starania ruszyły....[emoji5]oby tym razem skończyły się pozytywnie i trwały 9 miesiecy[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesteśmy po usg. Lekarz podejrzewał u Piotrka przerostowe zwezenie odźwiernika. Dzięki Bogu ta diagnoza nie potwierdziła się. W czwartek ponownie idziemy do chirurga i zobaczymy co dalej. Miejmy nadzieję że to tylko refluks. Bo to ulewanie się po 4-5 razy po jedzeniu normalne nie jest.

Do góry