reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
lux tylko spokojenie:) nie cierpię takich ludzi co mi próbują życie układać wrrr wszędzie się znajdą..

kamkaz nie wiedziałam ze jest kolejna część crossa super już zamawiam
ja sie uspokoilam...swoja droga kuzynka prosila moja szwagierke by nie paplala i jej ciazy a ta sie wygadala, az dziw, ze o naszej jeszcze nie wypaplala, az tak sie mnie boi czy co....

Ale cisza, odpoczywacie kobietki?
Bafinko , lux, aneta jak się czujecie?

Kamkaz jak Piotruś?

Wróciłam właśnie od lekarza. Mam zakaz powrotu do pracy. Krwiaczek jest juz maly. Ladnie sie zmniejsza a dzidzia rosnie tak jak powinna. W ciagu dwoch tyg 14 mm. Juz ma dzis 2.9 cm. Nozki raczki widac serduszko bije :) mam nadzieje ze juz wszystko bedzis dobrze :)

Hej dziewczyny :-)
Jak mija majówka?
Aneta super wieści :-)
Lux dasz radę, wszystko dla maluszka :-)
Chciejka jak tam starania? :-)
Ciekawe co u Martahy?
Byłam dziś u endokrynologa tak jak kazał mi zrobić ginekolog z Invimedu. Coś w końcu zaczyna się dziać, mam problem z regularnością cykli i brakiem owu przez niedoczynność tarczycy spowodowaną autoimmunologicznym zapaleniem tarczycy... Leki wdrożone i czekamy.
Najbardziej mnie wkurza to,że poprzedniemu ginowi pokazywalam wyniki i twierdził, że jest ok, bo mieściłam się w normie laboratoryjnej, ale nie dla swojej kategorii wiekowej (mam tsh 3,38 a norma jest do 4,2).
Wierzę, że tylko to jest problem i niedługo uda mi się zajść w upragnioną ciążę! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale cisza, odpoczywacie kobietki?
Bafinko , lux, aneta jak się czujecie?

Kamkaz jak Piotruś?
Witajcie :-)

Chciejko Piotruś ogólnie nie najgorzej. W sobotę miał świetny dzień. Uśmiech z buzi mu nie schodził. Sam bawił się we wózku a ja z nim rozmawiałam i sprzatałam. W niedzielę też było ok,za to wczoraj przeciwieństwo soboty. Obudził się ok 6 rano i od razu minka skrzywiona i płacz. Do poludnia pospał mi na dworze łącznie jakąś godzinkę. Potem po poludniu nie moglam nawet pozmywac naczynia. Miałam go obok siebie w kuchni ale i to nie dało rady. Ani bujaczek, ani wózek tylko na rękach. Wieczorem zrobiliśmy grila i przyjechała siostra z mężem, brat,ciocia z mężem i nawet z nimi nie chciał się bawić. Ktokolwiek go wziął na ręce to był ryk. Tylko u mnie mógł być ale tylko noszony na rękach.
Dzisiaj obudził się przed 5 rano więc po 8 zasnął to śpi do tej pory. Czyli już trochę ponad 3 godz. Więc wyjatkowo długo. Zobaczymy jaki będzie dzisiaj. Jedziemy do teściów wiec.babcia będzie go nosić.
A w czwartek znowu do lekarza. Już mam stracha co znowu powie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry