jesli byl juz okres przedtem tzn, ze spadla beta, nie moze przyjsc @ przy podwyzszonej beciebiochemiczna bo raczej nie możliwe żeby od stycznia beta nie spadła prawda? no buuu...czyli powstał zarodek ale nie dał rady się zagnieździć no to by się zgadzało czasowo![]()
reklama
zobacz czy rozwinie Ci sie to krwawienie ok i wtedy mysl co dalejno to zostaje biochem...bo nie wygląda mi to na plamienie implatacyjne...do lekarza to jutro bym mogła ale jaki to ma sens jak i tak nie zrobi usg![]()
bo dzieje sie cos zlego i trzeba to sprawdzicnoo, zadzwonie dziś do ginka i pogadam
kamkaz
Fanka BB :)
Isiorek może to.być ciąża a plamienie może być spowodowane niskim progesteronem. Zrob betę nawet teraz, nie musisz byc na czczo i zobaczysz. Bo jeśli faktycznie to ciąża to spigaj go lekarza po luteine lub inny progesteron
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
rurka
Dzięki ;-)Rurka ale słodziak! A jakie włoski ma
Isiorek to, że testy nie ciemnieją nie jest żadnym wyznacznikiem. Ważne, że pojawia się druga kreska bo to znaczy, że hcg jest. A stężenie w moczu może być różne, najlepiej zrób beta hcg tak jak dziewczyny pisząu gin tak wcześnie może nie być nic widać jeszcze.
I ... dokladnie jest tak jak piszesz .... u mnie po 7 dniach był nadal bledy ... nawet jaśniejszy od tego pierwszego ... a ciąża byla

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
rurka
Oj dopiero doczytałam o krwawieniu ... trzymam kciuki oby wszystko dobrze się skończyło
dzwoniłam do lekarza, jutro mam podjechać, zrobiłam bete....ale nie ma co się zamartwiać..raczej od początku myślałam że nic z tego
ehh do dupy...regularne cykle a tu taki pierdylnik no, wiedziałam że owu w prima aprilis to nic śmiesznego...martwi mnie tylko te pozytywne testy :/
reklama
tez temu betka i lekarz to wzjasnia, nic sie nie martw na zapasdzwoniłam do lekarza, jutro mam podjechać, zrobiłam bete....ale nie ma co się zamartwiać..raczej od początku myślałam że nic z tegoehh do dupy...regularne cykle a tu taki pierdylnik no, wiedziałam że owu w prima aprilis to nic śmiesznego...martwi mnie tylko te pozytywne testy :/