jesli byl juz okres przedtem tzn, ze spadla beta, nie moze przyjsc @ przy podwyzszonej beciebiochemiczna bo raczej nie możliwe żeby od stycznia beta nie spadła prawda? no buuu...czyli powstał zarodek ale nie dał rady się zagnieździć no to by się zgadzało czasowo
reklama
zobacz czy rozwinie Ci sie to krwawienie ok i wtedy mysl co dalejno to zostaje biochem...bo nie wygląda mi to na plamienie implatacyjne...do lekarza to jutro bym mogła ale jaki to ma sens jak i tak nie zrobi usg
bo dzieje sie cos zlego i trzeba to sprawdzicnoo, zadzwonie dziś do ginka i pogadam
kamkaz
Fanka BB :)
Isiorek może to.być ciąża a plamienie może być spowodowane niskim progesteronem. Zrob betę nawet teraz, nie musisz byc na czczo i zobaczysz. Bo jeśli faktycznie to ciąża to spigaj go lekarza po luteine lub inny progesteron
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
rurka
Dzięki ;-)Rurka ale słodziak! A jakie włoski ma
Isiorek to, że testy nie ciemnieją nie jest żadnym wyznacznikiem. Ważne, że pojawia się druga kreska bo to znaczy, że hcg jest. A stężenie w moczu może być różne, najlepiej zrób beta hcg tak jak dziewczyny piszą u gin tak wcześnie może nie być nic widać jeszcze.
I ... dokladnie jest tak jak piszesz .... u mnie po 7 dniach był nadal bledy ... nawet jaśniejszy od tego pierwszego ... a ciąża byla naprawdę nie sugerujcie się ciemnieniem na tak wczesnym etapie. Wiafomo że jak beta bedzie juz bardzo wysoka to wybarwi się cuemna krecha ... ja mialam betę 287 wtedy (w dniu ostatniego testu)
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
rurka
Oj dopiero doczytałam o krwawieniu ... trzymam kciuki oby wszystko dobrze się skończyło
dzwoniłam do lekarza, jutro mam podjechać, zrobiłam bete....ale nie ma co się zamartwiać..raczej od początku myślałam że nic z tego ehh do dupy...regularne cykle a tu taki pierdylnik no, wiedziałam że owu w prima aprilis to nic śmiesznego...martwi mnie tylko te pozytywne testy :/
reklama
tez temu betka i lekarz to wzjasnia, nic sie nie martw na zapasdzwoniłam do lekarza, jutro mam podjechać, zrobiłam bete....ale nie ma co się zamartwiać..raczej od początku myślałam że nic z tego ehh do dupy...regularne cykle a tu taki pierdylnik no, wiedziałam że owu w prima aprilis to nic śmiesznego...martwi mnie tylko te pozytywne testy :/