reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Isiorek dopóki nie ma @ jest szansa ;-)
A jakim termometrem mierzysz zwykłym czy elektronicznym? Ja mierze elektronicznym drugi cykl, ale chyba sobie daruję, bo mam duże wahania temp. o wydaje mi się, że on mierzy raz krócej a raz dłużej i na pewno krócej niż minutę.
Lux teoretycznie mają się czym zająć, bo mają swoje rodziny, dzieci, ale wiesz jak jest ;-)

reklama
Isiorek dopóki nie ma @ jest szansa ;-)
A jakim termometrem mierzysz zwykłym czy elektronicznym? Ja mierze elektronicznym drugi cykl, ale chyba sobie daruję, bo mam duże wahania temp. o wydaje mi się, że on mierzy raz krócej a raz dłużej i na pewno krócej niż minutę.
Lux teoretycznie mają się czym zająć, bo mają swoje rodziny, dzieci, ale wiesz jak jest ;-)
Elektroniczny ale sprawdzony, ponad rok używany w odwrotnym celu niż teraz...A jak mierzysz pod rząd to różne temp pokazuje? no jak nie dostanę w tydzień to i tak podjade do ginka bo coś tu nie tak :(

Elektroniczny ale sprawdzony, ponad rok używany w odwrotnym celu niż teraz...A jak mierzysz pod rząd to różne temp pokazuje? no jak nie dostanę w tydzień to i tak podjade do ginka bo coś tu nie tak :(

No różne pokazuje, chociaż jak mierzę np. 2x pod rząd to aż tak wielkich różnic nie ma, ale po 5 minutach już tak. I dzisiaj z ciekawości zmierzyłam ile trwa pomiar i uwaga: aż 26 sekund.

No różne pokazuje, chociaż jak mierzę np. 2x pod rząd to aż tak wielkich różnic nie ma, ale po 5 minutach już tak. I dzisiaj z ciekawości zmierzyłam ile trwa pomiar i uwaga: aż 26 sekund.

nie ma znaczenia ile trwa pomiar...jakiś czas stosuje tą metodę ;) 5 minut to już może być 0,01 stopnia więcej, ruszasz się i denerwujesz to skacze, ja mierzę zawsze jak otworzę oczy, zanim się zaczne kręcić i jak do tej pory się mi sprawdza...tez kiedyś byłam sceptyczna ale warto to robić :)

Isiorek jak to?!
Baslan to moja szwagierka jest taka, ze ludzi wchodzic z butami w zycie innych
no nie wiem :( powtórze test za kilka dni jak nadal nie będzie @ kupie lepsze testy bo teraz to takie po 5zł z osiedlowego sklepu miałam ;) ale rano to ta druga to na przyczepnego by była ale dużo bledsza od wczorajszej...nie wiem co się dzieje :(

u nas to jest tak że jedna bratowa (mam ciotecznego brata i dwie siostry to jak rodzeństwo) to jest jak centrum informacji ;) jak się chce coś ,,zachować w tajemnicy,, to się jej mówi i niby nikt nic ale każdy wie wszystko :)

no nie wiem :( powtórze test za kilka dni jak nadal nie będzie @ kupie lepsze testy bo teraz to takie po 5zł z osiedlowego sklepu miałam ;) ale rano to ta druga to na przyczepnego by była ale dużo bledsza od wczorajszej...nie wiem co się dzieje :(

u nas to jest tak że jedna bratowa (mam ciotecznego brata i dwie siostry to jak rodzeństwo) to jest jak centrum informacji ;) jak się chce coś ,,zachować w tajemnicy,, to się jej mówi i niby nikt nic ale każdy wie wszystko :)
kurcze glupi test no!! u nas w rodzinie mamy siostry lubia plotki hihi a Tomka rodzina to juz w ogole hahah

Sluchajcie ... podczytuje was i Lux ... meeeeega gratulacje :-D

Isiorek ... ja w ostatniej ciąży robilam 4 testy ... co drugi dzien ... wszystkie bladziochy ... i wcale nie bylo tak że ciemnialy ... wrecz ten ostatni był najjasniejszy! Moj gin powuedzial że skoro sie wybarwiaja to znaczy ze bhcg jest i ciąża jest. Usg potwierdzilo malenki zarodek w macicy. ;-) ... wlasciwie to dwa były podczas pierwszego usg ... potem jeden. I co? I ciąża prawidlowo przebiegla az do porodu i biega teraz mały rozbójnik po domu
ae417715fa727f772d42b06616310b85.jpg

Także trzymam kciuki ...;-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Sluchajcie ... podczytuje was i Lux ... meeeeega gratulacje :-D

Isiorek ... ja w ostatniej ciąży robilam 4 testy ... co drugi dzien ... wszystkie bladziochy ... i wcale nie bylo tak że ciemnialy ... wrecz ten ostatni był najjasniejszy! Moj gin powuedzial że skoro sie wybarwiaja to znaczy ze bhcg jest i ciąża jest. Usg potwierdzilo malenki zarodek w macicy. ;-) ... wlasciwie to dwa były podczas pierwszego usg ... potem jeden. I co? I ciąża prawidlowo przebiegla az do porodu i biega teraz mały rozbójnik po domu
ae417715fa727f772d42b06616310b85.jpg

Także trzymam kciuki ...;-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
ale ona jest fajna!!!

reklama
No to pięknie :) wpadam w paranoje...kolejny test...weekend przetrzymam i w pon się umówie na wizyte...jak to nie ciąża to co ehh

Załączniki

• Image-1461211788380.jpg
    Image-1461211788380.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 94
Do góry