reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz tak dziś chyba sumienie go ruszyło. Dowiedziałam się, że od 5 tyg popala (jeżeli mówi prawde) oczywiście przeprosiny itp.Ale nadal mam żal i jeszcze trzymam go w niepewności, niech sobie,nie myśli, że może robić co chce i tylko przepraszam wystarczy.

reklama
Doris a ktory to juz tydzień u Ciebie? Ha na kompie gdzies wyprawke mualam poszukam i prześlę Ci na priv wieczorem

Aneta_ck nie znamy się ale ostatnio was podczytuje i strasznie mocno trzymam za Ciebie kciuki ... oby fasolka była silniejsza od krwawienia ... a mielismy juz nawet tu na forum przyklady ze pomimo strasznych krwawien rodzily się zdrowe dzieci :-)

Ktos wie co u ewika?

Odzywa się ktos jeszcze ze starego składu?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

hej rurka chyba wszystkie zabiegane przy maluch i nie zaglądają.. jedynie kamkaz i natka się udzielają:)

jakiej firmy wozek kupilas? jak sie czujesz tak w ogole? foto widzialam, piekny brzuszek!

ja nie widziałam brzuszka!!! a chętnie bym zobaczyłam.. właśnie sie zastanawiam kiedy on zaczyna wystawać bo u mnie na razie nic nie widać.. ale już 1kg na plusie;(

anetka to super że krwawienie już mniejsze:) &&&&&&&&&&& zaciśnięte

chciejka nie daj się:)

Hej Rurcia, Beti mnie wywołała. Szans nie ma ale... coś tam działam, na razie o inseminacji mogę pomarzyć bo mam złe wyniki. I w ogóle nie jest różowo. Dziękuję za pamięć i serdecznie pozdrawiam. O dziewczynach "ze starej ekipy" czasem myślę, Madziorka ściskam :)

reklama
Rurka,, hej...u mnie leci 28 tc :-), w brzuszku rośnie piękny kawaler Oliś :-) . jestem przeszczęśliwa choć ta ciąża jest dla mnie baaardzo stresująca.
Ewikewik super, że jesteś, zaglądaj do nas. ja Ci bardzo kibicuję, uda się w końcu zobaczysz! A co za wyniki Ci złe wychodzą!
Beti, ciesze się, że wreszcie coś napisałaś. Jak u Ciebie? jaki plan działań?
Bafinka, kiedy kolejna wizyta?

Co do Pietrusi to nie ma jej już na forum, zwróciła się do administratora o zlikwidowanie konta i postów. Tak postanowiła, to jej decyzja.

Do góry