Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lux, wózek Adamex Pajero :-). Czuję się dobrze tylko mi strasznie czas się wlecze. Chciałabym być już w 36 tc!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aneta, nie masz wpływu na to ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Może by zbadali Ci betę dwa razy to do usg by było wiadomo co i jak i mnij Twojego stresu. Krwiaki często są większe niż pęcherzyk. Ja w ciąży z Małą miałam o wielkości 1 cm x2 cm, pęcherzyk miał wtedy trochę mniej. Bierz duże dawki progesteronu, ja brałam 3x2 duphaston na początku i jeszcze lutkę. A Ty masz napisane luźna tkanka w macicy? Bo ja się z tym nie spotkałam. Cał y czas krwawisz żywą krwią? czy już taką ciemną?
oo ladne wozki ma ta firma mi sie barletta i aspena od nich podoba, pamietam jak bratowa byla w ciazy to mnie meczyla ogladaniem wozkow hihhi, no zobacz jaki Ci szybko ta ciaza leci, raz dwa i koncowka bedzie, zycze by zle myli odbiegly i bys mogla sie juz tylko cieszycLux, wózek Adamex Pajero :-). Czuję się dobrze tylko mi strasznie czas się wlecze. Chciałabym być już w 36 tc!!!
pisz i nie mow, ze smecisz, zawsze sluzymy rada i pocieszeniemAh i mam watpliwosci bo drugie usg mialam przez brzuch i ciezko bylo zobaczyc akcje serca. Niby coa pikalo na czerwono taka malutka kropeczka ale nie byla pewna a nie chciała robic mi przez pochwe usg w obawie ze wszystko naruszy. Zreszta ja mam wrażenie ze to krwawienie takie mocne zaczelo sie po tym pierwszym usg rano chwile pochodzilam i sie zaczelo.
Smece Wam kochane. Odezwę sie jutro jak cos bede wiedziec. Pozdrawiam Was wszystkie i dziekuje ze kciuki