reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Bafinko ja też miałam takie brunatne plamienia na początku, poleciałam na kontrolę i okazało się, że to tylko jakieś naczynko pękło. Gin zwiększył dawkę duphastonu i było lepiej. Dobrze, że już się nie pojawiło, ale mimo wszystko tak jak dziewczyny piszą, skontrolowałabym to -lepiej dmuchać na zimne :)

Aneta o ile ciąża młodsza wg gina? Skoro pikało serduszko to chyba jednak coś tam było widać :) odpoczywaj :)

Niestety nie powiedzial o ile tylko ze jest mlodsza i ze wyglada na zo ze wszystko dobrze rosnie i sie rozwija. Tak samo nie widzi przyczyny krwawienia. W macicy nic nie ma. Wczoraj wieczorem juz bylo czysto wiec obserwuje.

reklama
Witam dziewczynki. Niestety ze szpitala. Leżę na oddziale z calkowitym zakazwm wstawania. Wylądowałam tu z silnym krwawieniem. Okazalo sie ze mam ogromnego krwiaka w macicy którego moj swietny lekarz nie widzial. Na szczescie dzidzia zyje bije jej sersuszko i mamy nadzieje ze przetramy to krwawienie. Trzymajcie za nas kciuki kochane.

Czesc kochane :-D pamiętacie mnie jeszcze ? .... tyle tu nowych twarzy ....
To forum uratowalo mi kiedys życie więc wracam do was czasem ... z sentymentem ogromnym!
No i ku pokrzepieniu serc ... moje serduszko ukochane
b2b7ad8b8a797e94b6e0024a700a7e81.jpg

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki. Niestety ze szpitala. Leżę na oddziale z calkowitym zakazwm wstawania. Wylądowałam tu z silnym krwawieniem. Okazalo sie ze mam ogromnego krwiaka w macicy którego moj swietny lekarz nie widzial. Na szczescie dzidzia zyje bije jej sersuszko i mamy nadzieje ze przetramy to krwawienie. Trzymajcie za nas kciuki kochane.
Trzymam kciuki....musi być dobrze. ..

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jesteś silna i dasz radę. Walcz ile tylko będziesz mieć sił.... jest o co :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry