reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny, wynik histopatologiczny po łyżeczkowaniu będzie do odbioru w szpitalu na oddziale ginekologicznym tam, gdzie miałam zabieg ? Nie miałam wtedy głowy o to pytać, a jutro mija 2 tygodnie, więc wynik będzie pewnie do odbioru. Czy zbadają mnie wtedy kontrolnie w szpitalu ? czy tylko dadzą wynik i każą spadać ?

Niestety nie pomogę:( ja mojego wyniku hist na oczy nie widzialam. Szpital przeslal faksem do goina. On mi powiedzial ze wszystko ok. A po zabiegu kazali mi sie w ciagu dwoch dni do gina na kontrole i usg zglosic. Gdzies na forach czytalam ze w ciagu 6 tyg u gina kontrole dziewczyny mialy? Po pierwszej @ ? Jakos tak to bylo. Chyba nie przy odbiorze wynikow w szpitalu.

reklama
Dziewczyny, wynik histopatologiczny po łyżeczkowaniu będzie do odbioru w szpitalu na oddziale ginekologicznym tam, gdzie miałam zabieg ? Nie miałam wtedy głowy o to pytać, a jutro mija 2 tygodnie, więc wynik będzie pewnie do odbioru. Czy zbadają mnie wtedy kontrolnie w szpitalu ? czy tylko dadzą wynik i każą spadać ?
tak jak dostali to mi dzwonili, ze mam odebrac ze szpitala

Nessi w moim szpitaluw wyniki są do odbioru w rejestracji a nie na oddziale i po 6 tyg. Czasen są wcześniej i ja dzwoniłam i pytałam czy już są wyniki. Były po 4 tygodniach. A do lekarza na kontrolę poszłam po pierwszym okresie.

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Ja odbierałam wynik na innym piętrze jakoś po 4 tyg. Poprosiłam o badanie, zrobili bez problemu ale tylko ze względu na to, że powiedziałam, że mnie brzuch czasem boli i chcę sprawdzić czy nic nie zostało. Oczywiście zbadali mnie w poradni przyszpitalnej a nie na oddziale.

Niunia jest cudowna!!! bratowa czuje sie lepiej, moze chodzic, ale brzuch boli tak jakby w srodku...mloda grzeczna, ale przytulas, ciagle smoczka ciagnie, jest pultas maly, ale krotka, wzielam na rece, ciezka nie jest, mimo tych 3820 gramow, jest boska :-) :) wzrostu ma 50 cm

zaczęłam plamić! nie krwią a tylko śluz jest beżowo brązowy nie wiem czy już panikować.. zapomniałam rano wziąć luteiny bo na badania szłam gabisia do przdszkola zaprowadzić itp.. i teraz do łazienki poszłam a tam taka niespodzianka.. oczywiście lutkę już wzięłam ale już panikuję a nie chce z siebie idiotki zrobić przed lekarką:( co radzicie??

zaczęłam plamić! nie krwią a tylko śluz jest beżowo brązowy nie wiem czy już panikować.. zapomniałam rano wziąć luteiny bo na badania szłam gabisia do przdszkola zaprowadzić itp.. i teraz do łazienki poszłam a tam taka niespodzianka.. oczywiście lutkę już wzięłam ale już panikuję a nie chce z siebie idiotki zrobić przed lekarką:( co radzicie??
ja bym dla swietego sppkoju na ip pognala

reklama
Do góry