reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny, wynik histopatologiczny po łyżeczkowaniu będzie do odbioru w szpitalu na oddziale ginekologicznym tam, gdzie miałam zabieg ? Nie miałam wtedy głowy o to pytać, a jutro mija 2 tygodnie, więc wynik będzie pewnie do odbioru. Czy zbadają mnie wtedy kontrolnie w szpitalu ? czy tylko dadzą wynik i każą spadać ?

Niestety nie pomogę:( ja mojego wyniku hist na oczy nie widzialam. Szpital przeslal faksem do goina. On mi powiedzial ze wszystko ok. A po zabiegu kazali mi sie w ciagu dwoch dni do gina na kontrole i usg zglosic. Gdzies na forach czytalam ze w ciagu 6 tyg u gina kontrole dziewczyny mialy? Po pierwszej @ ? Jakos tak to bylo. Chyba nie przy odbiorze wynikow w szpitalu.

reklama
Dziewczyny, wynik histopatologiczny po łyżeczkowaniu będzie do odbioru w szpitalu na oddziale ginekologicznym tam, gdzie miałam zabieg ? Nie miałam wtedy głowy o to pytać, a jutro mija 2 tygodnie, więc wynik będzie pewnie do odbioru. Czy zbadają mnie wtedy kontrolnie w szpitalu ? czy tylko dadzą wynik i każą spadać ?
tak jak dostali to mi dzwonili, ze mam odebrac ze szpitala

Nessi w moim szpitaluw wyniki są do odbioru w rejestracji a nie na oddziale i po 6 tyg. Czasen są wcześniej i ja dzwoniłam i pytałam czy już są wyniki. Były po 4 tygodniach. A do lekarza na kontrolę poszłam po pierwszym okresie.

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Ja odbierałam wynik na innym piętrze jakoś po 4 tyg. Poprosiłam o badanie, zrobili bez problemu ale tylko ze względu na to, że powiedziałam, że mnie brzuch czasem boli i chcę sprawdzić czy nic nie zostało. Oczywiście zbadali mnie w poradni przyszpitalnej a nie na oddziale.

Niunia jest cudowna!!! bratowa czuje sie lepiej, moze chodzic, ale brzuch boli tak jakby w srodku...mloda grzeczna, ale przytulas, ciagle smoczka ciagnie, jest pultas maly, ale krotka, wzielam na rece, ciezka nie jest, mimo tych 3820 gramow, jest boska :-) :) wzrostu ma 50 cm

zaczęłam plamić! nie krwią a tylko śluz jest beżowo brązowy nie wiem czy już panikować.. zapomniałam rano wziąć luteiny bo na badania szłam gabisia do przdszkola zaprowadzić itp.. i teraz do łazienki poszłam a tam taka niespodzianka.. oczywiście lutkę już wzięłam ale już panikuję a nie chce z siebie idiotki zrobić przed lekarką:( co radzicie??

zaczęłam plamić! nie krwią a tylko śluz jest beżowo brązowy nie wiem czy już panikować.. zapomniałam rano wziąć luteiny bo na badania szłam gabisia do przdszkola zaprowadzić itp.. i teraz do łazienki poszłam a tam taka niespodzianka.. oczywiście lutkę już wzięłam ale już panikuję a nie chce z siebie idiotki zrobić przed lekarką:( co radzicie??
ja bym dla swietego sppkoju na ip pognala

reklama
Do góry