reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lux ale duża dziewuszka :) ale przeciągnęli bratową że dopiero po 11 na stół... ale najważniejsze, że już po i wszystko dobrze.

Dziewczyny, czy macie może jakieś sprawdzone miejsca nad morzem-tak by z dzieckiem można spokojnie jechać? Najbardziej odpowiadałyby nam domki ale ewentualnie pokoje też ujdą.
Wczoraj chciałam rezerwować w miejscu gdzie już kilka razy byliśmy i masakra bo miejsc nie ma już. Normalnie załamałam się. Jak tak dalej pójdzie to z urlopu nici bo w ciemno nie pojedziemy...

Beti w tym momencie to już każda miejscowość może być, byle nie było mega daleko do morza i warunki ok... w Niechorzu nigdy nie byliśmy jeszcze więc czemu nie :) jak masz jakieś sprawdzone miejsce to bardzo poproszę o namiary :)

Lux ale duża dziewuszka :) ale przeciągnęli bratową że dopiero po 11 na stół... ale najważniejsze, że już po i wszystko dobrze.

Dziewczyny, czy macie może jakieś sprawdzone miejsca nad morzem-tak by z dzieckiem można spokojnie jechać? Najbardziej odpowiadałyby nam domki ale ewentualnie pokoje też ujdą.
Wczoraj chciałam rezerwować w miejscu gdzie już kilka razy byliśmy i masakra bo miejsc nie ma już. Normalnie załamałam się. Jak tak dalej pójdzie to z urlopu nici bo w ciemno nie pojedziemy...
no badania jej robili dosc dlugo, o 8 byla w szpitalu

Natka sprawdzone jest,tylko nie wiem czy Ci bedzie to pasować :)
Ja mam na tym ośrodku przyczepę cempingową od 4 lat,właścicielka wynajmuje domki holenderskie,40 zł od osoby,dzieci do 4 lat za darmo,ja jestem tam w lato co weekend,kocham to miejsce do plaży 15 min spacerkiem,ośrodek na uboczu cisza i spokój no chyba że jak ja jestem to nie ma ciszy bo jest " wesoło"
Zapraszam :)

Lux w sumie to może nam się tylko wydaje, że to długo :) pewnie to standardowa procedura przy planowanym cc :)
Ja tak pomyślałam że długo bo porównałam w sumie do swojej sytuacji-niecałe 25 min po decyzji o cc już mała była z nami. Ale u mnie cc na cito było (bo wstępnie zaplanowane miałam na dwa dni później), tylko poczekali aż kroplówka zleci i na stół :)
Obu bratowa szybko do sił wróciła :) niech za parę godz próbuje już wstać pochodzić troszkę. Boleć będzie na początku ale czym szybciej wstanie tym szybciej wróci do sił-mówię z doświadczenia :)

Beti byliśmy za młodu dwa razy na domkach holenderskich i wspominamy fajnie więc czemu nie :) mają jakąś stronkę żeby można zobaczyć? Prześlij mi proszę na priv dane kontaktowe :)

reklama
Do góry