chciejka32
Fanka BB :)
Oj u mnie wyjątkowo dużo śluzu w tym cyklu. Mąż był na weekend i dzialalismy, ale uważam, że 2 dni to za mało. Trudno nic w tej kwestii nie zmienię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasami raz wystarczy i to 4 dni przed owulacja☺wiem coś o tym...Oby się tylko później utrzymało i roslo....Oj u mnie wyjątkowo dużo śluzu w tym cyklu. Mąż był na weekend i dzialalismy, ale uważam, że 2 dni to za mało. Trudno nic w tej kwestii nie zmienię
malo nie malo, wazne, ze owu bylaOj u mnie wyjątkowo dużo śluzu w tym cyklu. Mąż był na weekend i dzialalismy, ale uważam, że 2 dni to za mało. Trudno nic w tej kwestii nie zmienię
oj ten okres bedzie mi sie dluzyc, ale co tam, w czwartek rodzi sie Zuza wiec bede miec zajecie i nie bede tak myslec o tymChciejko, Lux działajcie ostro. Już niedlugo będziecie testować więc owocnego testowania :-)
Martyska30 powodzenia w staraniach:-)
Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom
ZawsZe się dluzywogole ostatnie 1,5 roku i te moje 5 poronien to jak wiecznoscjak zachodze w ciążę to za każdy dzień dziękuję Bogu...Ale nie trwa to dlugooj ten okres bedzie mi sie dluzyc, ale co tam, w czwartek rodzi sie Zuza wiec bede miec zajecie i nie bede tak myslec o tym
jak ty dalas rade? 5 strat-masakraZawsZe się dluzywogole ostatnie 1,5 roku i te moje 5 poronien to jak wiecznoscjak zachodze w ciążę to za każdy dzień dziękuję Bogu...Ale nie trwa to dlugo
Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
Musiałam....innego wyjścia nie mialamprzeryczalam...przepilam ...I walczę dalej...chodzę od lekarza do lekarza żeby coś znaleźli jaki jest powód poronien.. żeby coś wymyślili...jak ty dalas rade? 5 strat-masakra
ja byłam ruwno w 6tc a USG wychodziło 5wd4 i serduszko było ale dzidziol malytki bo 026cm pęcherzyk 1,95cm ja miałam owu 14-15 dc więc wcześnie.. spokojnie ciąża pewnie jest ciut młodsza a na tym etapie każdy dzień ma duże znaczenieDziewczynki napiszcie mi proszę w ktorym tyg i dniu bylo u was widac sersuszko bo sobie wkrecam. U mnie w 5 tyg 2 dniu byl pecherzyk 7.8 mm. Teraz kontrola w piatek a troche sie zdolowalam jak dziewczyny na grudniowych pisaly ze powinno byc wiecej widac. Moj lekarz mowi ze ciaza jest mlodsza a mi by sie z obserwacjami zgadzalo bo owu raczej była później niz w polowie cyklu. Tak mi sie po sluzie wydaje.
Oj u mnie wyjątkowo dużo śluzu w tym cyklu. Mąż był na weekend i dzialalismy, ale uważam, że 2 dni to za mało. Trudno nic w tej kwestii nie zmienię