reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

My po krótkim spacerku. Musielismy malego okulary zaniesc do naprawy bo mial je cale dwa tyg od zakupu i rozwalil szklo jedno. Dobrze ze ubezpieczenie pokryje 70 % wymiany bo ciezko by bylo.
Dziewczynki napiszcie mi proszę w ktorym tyg i dniu bylo u was widac sersuszko bo sobie wkrecam. U mnie w 5 tyg 2 dniu byl pecherzyk 7.8 mm. Teraz kontrola w piatek a troche sie zdolowalam jak dziewczyny na grudniowych pisaly ze powinno byc wiecej widac. Moj lekarz mowi ze ciaza jest mlodsza a mi by sie z obserwacjami zgadzalo bo owu raczej była później niz w polowie cyklu. Tak mi sie po sluzie wydaje.
Spokojnie u mnie serduszko było widać w 7 tyg. Wcześniej moja lekarka nawet nie kazała mi przychodzić bo i tak nic wczesniej nie byłoby widać. Tym bardziej jak ciąża może być młodsza

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

reklama
Anka nie panikuj:) byłam dokładnie w tym samy czasie 5 tyg i chyba nawet 5 dzień i był też tylko pecherzyk, a że mam długie cykle bo 32 dni, i owulacje mialam w 19dc to wszystko się wyjaśniło - ciąża jest młodsza:) spokojnie:) kiedy masz kontrole?

PS. nie było mnie długo bo po prostu nie miałam czasu... praca, dom, weekend studia. padam... ,właśnie nadrabiam zaległości w czytaniu

W ten piatek mam isc. Lekarz przez te moje delikatne plamienia chce mnie czesciej widziec. Pobrał mi krew na milion badan i bedziemy miec wyniki. Jak wszystko bedzie dobrze to zalozy mi ksiazeczke ciazy. Daj Boze zeby wszystko bylo ok. Tak staram sie sobie tlumaczyc ze na t ym etapie w żadnej ciazy nie miaalm sersuszka. Z synkiem 5 tydz3 dzien pecherzyk 0.47 mm a z blizniakami 0.2 mm.

W ten piatek mam isc. Lekarz przez te moje delikatne plamienia chce mnie czesciej widziec. Pobrał mi krew na milion badan i bedziemy miec wyniki. Jak wszystko bedzie dobrze to zalozy mi ksiazeczke ciazy. Daj Boze zeby wszystko bylo ok. Tak staram sie sobie tlumaczyc ze na t ym etapie w żadnej ciazy nie miaalm sersuszka. Z synkiem 5 tydz3 dzien pecherzyk 0.47 mm a z blizniakami 0.2 mm.
Aniu trzeba być zawsze dobrej myśli. Na pewno będzie dobrze, dobrze że jesteś pod kontrolą lekarza :)

Ja od wczoraj mam mdłości z rana, chociaż w ciągu dnia tez się zdaża i to nie ważne czy ejstem głodna, czy wlaśnie coś zjem... a już myślałam, że mnie to ominie :D. Jutro mam zamiar powiedzieć w pracy, że jestem w ciąży.

reklama
Do góry