reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć dziewczyny...czytam ostatnio dużo i powiem wam że jestem w szoku jak wiele z nas to spotyka..wcześniej gdy mnie to nie dotyczyło nie miałam bladego pojęcia...po prostu nie do wiary...
Ja już mam 2 dzieci z poprzednim mężem który nas zostawił kilka lat temu i to maleństwo które straciłam ostatnio było takim skarbem moim ci mojego nowego partnera (on nie ma dzieci). taki początek nowego życia :( teraz nie wiem..trochę się podlamalam..do tego mam @ już chyba 6-y dzień tak obfitą że w życiu takiego okresu nie miałam..A niemąż wyjechał i wraca na majówkę. Powiecie mi czy takie krwawienie to normalne po poronieniu??!
Trzymam mocno kciuki za was.. ✊✊
Ja pierwszy @ po porodzie nie dość że miałam bardzo.obfity to jeszcze mega bolący. Ból był podobny do porodu, tak jakbym miała skurcze. Ja dzwoniłam do lekarki bo.ze mnie.się lało wiec.powiedziała że jak do 5 dni.mi.będzie tak lecieć to mam przyjechać, ale potem już się zmniejszyło ale trwał prawie dwa tyg.

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

reklama
Migduch odez2ij się, powiedz co się dzieje! Piszczcie co u Was dziewczyny... Bafinko, Aneta, mania... A tak poza tym nie wiecie co u Magdy UK? Nawet nienie wiem na kiedy miała termin ale już chyba jest po?

Migduch odez2ij się, powiedz co się dzieje! Piszczcie co u Was dziewczyny... Bafinko, Aneta, mania... A tak poza tym nie wiecie co u Magdy UK? Nawet nienie wiem na kiedy miała termin ale już chyba jest po?

Ja dzis zaliczylam wizytę kontrolna u lekarza z usg. Pecherzyk urósł lekarz mowi ze poziom bety jest odpowiedni (niestety nie wiem ile jej bylo bo nie powiedZiał). Pobrali mi 4 fiolki krwi na badania. Na powtorke bety zeby zobaczyc przyrost na toxo i morfologie. Dostalam magnez 2 razy dziennie i 1× 200 progesteronu dopochwowo. Plamienia na szczescie juz nie ma. Jesteśmy dobrej mysli. Za tydz kontrola z usg czy jest dzidziol i serduszko. Zakaz pracy przez dwa tyg i nakaz oszczedzania sie. Szef mnie pewnie zwolni a ze mam kitowa umowe to zwolnienie nie obowiazuje. No ale kit mu w oko. Wazne zeby wszystko bylo dobrze .

Mania jak tam? Nie widzialam Cie na grudniowych mamach?

Migduch jak sie czujesz?

Beti marta jak u Was?

Hej dziewczyny,jestem tu Nowa ale doświadczona w stratach bardzo5 poronien za mna robię badania i poza Hashimoto i mutacja MtHFR ok...za miesiąc planuje kolejne starania na żelaznym zestawie i wierzę że się wreszcie uda bo nie wiem ile jestem jeszcze w stanie zniesc

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

reklama
hej hej co ty takie smęty!?!? musi się każdej udać i to na 100 % bądźcie wytrwałe i walczcie o swoje szczęście!!! ja wychodzę z założenia że biorę leki oszczędzam się a cała reszta ode mnie nie zależy więc staram sie nie rozmyślać o tym so się ze mną dzieje..

azylek co ci immunolog powiedział??

lux jak twoje starania??
chciejka co to za smutki?? czasami takie cykle z pozoru stracone są najbardziej owocne:)

martynka ogromnie ci współczuję i podziwiam za determinacje:) ja teraz po 3 poronieniach jestem pierwszy raz na żelaznym zestawie i na razie jest ok jestem w 8tc

Do góry