reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kamkaz dziękuję Ci pięknie za książkę.. Zacznę dzisiaj czytać i mam nadzieję że cały system nie jest zbyt skomplikowany..i tak mam dużo czasu bo mój niemąż wraca dopiero na majówkę. U mnie @ nadal.. Na początku 2 dni tylko lekkie plamienie potem dzień przerwy i się rozkrecilo.. Dziwnie jakoś ale pewnie dlatego że to pierwszy okres po.
Trzymam kciuki za was i wasze brzuszki :)

Mania pieka betka super :) dołączyłam nieśmiało do Ciebie na grudniowych mamach. Mam nadzieje ze tam zostane.
Wizyta zaliczona. Plamienia na szczęście juz nie ma. Ginek na spokojnie podchodzi. Pobral krew na bete zrobil usg i w piątek powtorka. Mam nadzieje ze pecherzyk bedzie rosl, beta tez i niedlugo bedzie dzidziol tam w srodku. Pozdrawiam :)

Hej hej witamy się po świętach. Dziś byliśmy na szczepieniu z Piotrusiem. Oj było ciężko. Wrzaski, krzyki i.szarpanie sie. Ehh już zapowiedziałam mojemu mężowi że na następne jedzie on bo ja nie chce słyszeć tego wrzasku. Serce mi sie kraje na to cierpienie.

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Kamkaz, ale juz sie uspokoil Piotrus?
Anetka super wiesci :-) :)
Niby tak ale cały czas jest niespokojny. Marudzi, caly czas chce być noszony. Przy zmianie pieluchy sprawdzalam to.udo i.ma zaczerwienione. Lekarka mówiła że może być obrzęk nawet. Jak bedzie tak płakał to dam mu kropelki paracetamolu. Ale jesli to.nie będzie konieczne to nie chce mu podawać wiec jeszcze trochę poczekam

Niby tak ale cały czas jest niespokojny. Marudzi, caly czas chce być noszony. Przy zmianie pieluchy sprawdzalam to.udo i.ma zaczerwienione. Lekarka mówiła że może być obrzęk nawet. Jak bedzie tak płakał to dam mu kropelki paracetamolu. Ale jesli to.nie będzie konieczne to nie chce mu podawać wiec jeszcze trochę poczekam

biedny, ile szczepien jeszcze teraz przed Wami jeszcze?

reklama
Do góry