w xciazy tsh skacze i musisz byc pod opikea endo jak masz takie skoki a mialas juz kiedys problemy z tsh?kolejna wizyte mam dopiero 11 kwietnia. jedyne co mnie troche martwi to wynik TSH. mam 3.85 a norma jest max do 4,20, wiec lekko podwyzszona, a w ciazy slyszalam ze powinna byc niższa.
reklama
Kamkaz dziękuję Ci pięknie za książkę.. Zacznę dzisiaj czytać i mam nadzieję że cały system nie jest zbyt skomplikowany..i tak mam dużo czasu bo mój niemąż wraca dopiero na majówkę. U mnie @ nadal.. Na początku 2 dni tylko lekkie plamienie potem dzień przerwy i się rozkrecilo.. Dziwnie jakoś ale pewnie dlatego że to pierwszy okres po.
Trzymam kciuki za was i wasze brzuszki
Trzymam kciuki za was i wasze brzuszki
aneta_ck
Fanka BB :)
Mania pieka betka super dołączyłam nieśmiało do Ciebie na grudniowych mamach. Mam nadzieje ze tam zostane.
Wizyta zaliczona. Plamienia na szczęście juz nie ma. Ginek na spokojnie podchodzi. Pobral krew na bete zrobil usg i w piątek powtorka. Mam nadzieje ze pecherzyk bedzie rosl, beta tez i niedlugo bedzie dzidziol tam w srodku. Pozdrawiam
Wizyta zaliczona. Plamienia na szczęście juz nie ma. Ginek na spokojnie podchodzi. Pobral krew na bete zrobil usg i w piątek powtorka. Mam nadzieje ze pecherzyk bedzie rosl, beta tez i niedlugo bedzie dzidziol tam w srodku. Pozdrawiam
kamkaz
Hej hej witamy się po świętach. Dziś byliśmy na szczepieniu z Piotrusiem. Oj było ciężko. Wrzaski, krzyki i.szarpanie sie. Ehh już zapowiedziałam mojemu mężowi że na następne jedzie on bo ja nie chce słyszeć tego wrzasku. Serce mi sie kraje na to cierpienie.
Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom
kamkaz
Niby tak ale cały czas jest niespokojny. Marudzi, caly czas chce być noszony. Przy zmianie pieluchy sprawdzalam to.udo i.ma zaczerwienione. Lekarka mówiła że może być obrzęk nawet. Jak bedzie tak płakał to dam mu kropelki paracetamolu. Ale jesli to.nie będzie konieczne to nie chce mu podawać wiec jeszcze trochę poczekamKamkaz, ale juz sie uspokoil Piotrus?
Anetka super wiesci
biedny, ile szczepien jeszcze teraz przed Wami jeszcze?Niby tak ale cały czas jest niespokojny. Marudzi, caly czas chce być noszony. Przy zmianie pieluchy sprawdzalam to.udo i.ma zaczerwienione. Lekarka mówiła że może być obrzęk nawet. Jak bedzie tak płakał to dam mu kropelki paracetamolu. Ale jesli to.nie będzie konieczne to nie chce mu podawać wiec jeszcze trochę poczekam
kamkaz
Jeszcze 4 a potem dopiero jak skończy 6 latbiedny, ile szczepien jeszcze teraz przed Wami jeszcze?
reklama
oby kolejne juz lepiej przeszedl