reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz my w tamtym roku to przechodzilismy wiec wspolczuje. My na nóżki zawsze oklady robilismy zimne to schodzilo to zaczerwienienie. Takie oklady z tego zelu schlodzonego. Zawijalam to w sciereczke czysta i do nozki na chwilke. Widzialam ze mu pomagalo. Duzo sily wam zycze :)

reklama
Oby. Ale ponoć im dziecko większe tym jest wiekszy krzyk przy podawaniu zastrzyku bo jest bardziej świadome tego co się dzieje

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom
szwagierka rok temu szczepila corke, miala wtedy 9 lat, wiesz wszyscy ja straszyli, niepowazni a ona sie bala, jak wchodzila do gabinetu to krzyczala, ciocia chodz ze mna, ciociu!! blagam..a jak zobaczyla pigule to sie tak darla, ze we trzy ja trzymalysmy i biedna wyla cala droge do domu :no:

Hej
Wpadam się przywitać, bo własnie z miasta wróciłam i nic jeszcze nie czytałam ale pozdrawiam Was Dziewczęta!
Potem się odezwę :-)

Doris, 7 tyg z om, jakos 6t4d. jestem przerazona i dociera do mnie ze nie bede miala nawet jednego dziecka....

reklama
Do góry