reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

hej kobietki ja po weekendzie padam.. zasypiałam na stojąco..

mania jak zastrzyki?? dajesz rade??

chciejka lux przykro mi że się nie udało.. tak jak piszą dziewczyny starajcie się nie myśleć tylko o ciąży.. ja ten cykl teraz spisałam na straty w środę miałam zastrzyk z pregnylu a czwartek i piątek mąż miał noc.. a ja w dzień w pracy więc myślałam że nic z tego a tu szczęśliwy traf.. więc nie ma co liczyć wczuwać się w siebie co ma być to będzie.. niestety nie mamy na o dużego wpływu

ja już zaczynam świrować:( niby nic się nie dzieje ale panicznie boje się środy:( nie wiem jak wytrzymam jak sie okaże że nic z tego:( staram się nie myśleć o ciąży w ogóle ani dobrze ani źle ale czym bliżej wizyty tym strach rośnie ze serduszka nie będzie...;(

reklama
hej kobietki ja po weekendzie padam.. zasypiałam na stojąco..

mania jak zastrzyki?? dajesz rade??

chciejka lux przykro mi że się nie udało.. tak jak piszą dziewczyny starajcie się nie myśleć tylko o ciąży.. ja ten cykl teraz spisałam na straty w środę miałam zastrzyk z pregnylu a czwartek i piątek mąż miał noc.. a ja w dzień w pracy więc myślałam że nic z tego a tu szczęśliwy traf.. więc nie ma co liczyć wczuwać się w siebie co ma być to będzie.. niestety nie mamy na o dużego wpływu

ja już zaczynam świrować:( niby nic się nie dzieje ale panicznie boje się środy:( nie wiem jak wytrzymam jak sie okaże że nic z tego:( staram się nie myśleć o ciąży w ogóle ani dobrze ani źle ale czym bliżej wizyty tym strach rośnie ze serduszka nie będzie...;(
nie denerwuj sie na zapad, bo to nic nie zmieni, mysl pozytywnie, przeciez zaszlas, udalo sie i musisz wierzyc, ze tym razem bedzie wszystko dobrze, my tu mocno trzymamy kciuki!!!

Kamkaz mierze temp.i robiłam testy owu. Poza tym robiłam badania hormonów LH i FSH i ich stosunek jest nieprawidłowy, powinien być ok. 1, a ja mam 1,85. Z objawów raczej też nic nie zaobserwowalam. I tak już 3 cylk. Zresztą nigdy nie miałam regularnej @ i głupia słuchałam gina,że taka moja uroda i nie ma się co przejmować.

bafinak jak na razie daje radę sama sobie robię:D przełamałam się:)

ale to co się dzieje z moimi cycami to się nie mieści w głowie

Gorące jak nie wiem co, a czasem takie uczucie jakby mokro przy brodawkach,ale suchutko jest nie potrafie tego opisać. No i zaczęły boleć strasznie... nigdy mnie tak nie bolały piersi...
Oczywiście ból głowy też mnie nie opuszcza. puls 96... jakoś trzeba to przetrwać.
Bafinko na pewno bedzie serduszko! Badz dobrej myśli

:D

Ostatnia edycja:
Kamkaz mierze temp.i robiłam testy owu. Poza tym robiłam badania hormonów LH i FSH i ich stosunek jest nieprawidłowy, powinien być ok. 1, a ja mam 1,85. Z objawów raczej też nic nie zaobserwowalam. I tak już 3 cylk. Zresztą nigdy nie miałam regularnej @ i głupia słuchałam gina,że taka moja uroda i nie ma się co przejmować.

Nie możesz.iść na monitoring? Co do testow owu sie nie sugeruj nimi, bo u mnie nie wskazywały owulacji mimo, że tego dnia bylam na monitoringu i byla powierdzona owulka. Zresztą z tej owulki teraz śpi obok mnie w łóżeczku moj synek. Ja tez niemialam zadnych objawow a jednak...
Co.ile dni masz wywolywany @?

Kamkaz moje cykle trwały zazwyczaj od 22 do 59 dni, przed staraniami o ciążę na początku zeszłego roku po raz kolejny poszłam do gina, żeby uregulować cykle, dostałam wtedy Lutenyl od 16 -25dc, po dwóch cyklach udało mi się zajść w ciąże, jednak w okolicy 10 tc okazało się, że jest puste jajo płodowe, później łyżeczkowanie, 1 @ po 6 tyg., później @ brak przez 59 dni, aż została wywołana Luteiną (był to grudzień), następnie prze 3 cykle, czyli do marca przyjmowałam od 16-25 dc Duphaston., więc cykle wynosiły 28-33 dni. Gin do którego do tej pory chodziłam na NFZ stwierdził, że nic nie poradzi, próbował interpretować wyniki które zrobiłam prywatnie i w końcu stwierdził, że powinnam się udać do kliniki leczenia niepłodności - pierwsza wizytę mam w środę. Myślę, że tam napewno będę miała monitorowany cykl.

reklama
Hej dziewczyny. Witam we wtorek...
U mnie chyba znowu nic..
Brzuch mnie boli od wczoraj jak przy @ a mam dostać dopiero w piątek. Czuję że będzie wcześniej. Idę dzisiaj do ginekologa,zobaczymy co powie. Nawet nie robiłam testu w tym miesiącu

Do góry