reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Byłam na becie wynik kolo 15 a na 15:30 mam do lekarza
czekamy na wiesci, dobre wiesciByłam na becie wynik kolo 15 a na 15:30 mam do lekarza
Bafinka
SĄ II KRESKI!! pokazały się od razu jestem przerażona.. pierwszą godz leżałam z testem w ręku i po prosu się w niego gapiłam... oczywiście dzwoniłam już do gin jutro mam przyjść po receptę na clexane i luteinę a wizyta za 2 tyg.. w poniedziałek i środę beta... mam brać 2x lutkę i nadal 1 ecorton + acard i witaminy.. ja wolałabym zwiększyć dawkę ecortonu.. mam okropny mętlik w głowie.. to bedą bardzo długie 2 tygodnie....
o jaaaa jak sie ciesze i serdecznie gratuluje!!!!!! super!!!SĄ II KRESKI!! pokazały się od razu jestem przerażona.. pierwszą godz leżałam z testem w ręku i po prosu się w niego gapiłam... oczywiście dzwoniłam już do gin jutro mam przyjść po receptę na clexane i luteinę a wizyta za 2 tyg.. w poniedziałek i środę beta... mam brać 2x lutkę i nadal 1 ecorton + acard i witaminy.. ja wolałabym zwiększyć dawkę ecortonu.. mam okropny mętlik w głowie.. to bedą bardzo długie 2 tygodnie....
motylek1234
Bafinko gratuluję! ;*
aneta_ck
SĄ II KRESKI!! pokazały się od razu jestem przerażona.. pierwszą godz leżałam z testem w ręku i po prosu się w niego gapiłam... oczywiście dzwoniłam już do gin jutro mam przyjść po receptę na clexane i luteinę a wizyta za 2 tyg.. w poniedziałek i środę beta... mam brać 2x lutkę i nadal 1 ecorton + acard i witaminy.. ja wolałabym zwiększyć dawkę ecortonu.. mam okropny mętlik w głowie.. to bedą bardzo długie 2 tygodnie....
Gratulacje!
Bafinka
wstrzymajcie się proszę z gratulacjami do serduszka.. ja jeszcze nie chce w to uwierzyć do końca...
reklama
martaha123
Bafinka trzymam kciuki&&&