reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Motylek witaj, przykro mi że i Ciebie dotknęła strata :( ja straciłam ciążę na przełomie 15/16 tyg i ponad 6 tygodni czekałam na @, beta spada długo przy tak późnych stratach.

Migduch gratulacje!

Bafinko trzymam kciuki &&&&

reklama
SĄ II KRESKI!! pokazały się od razu:) jestem przerażona.. pierwszą godz leżałam z testem w ręku i po prosu się w niego gapiłam... oczywiście dzwoniłam już do gin jutro mam przyjść po receptę na clexane i luteinę a wizyta za 2 tyg.. w poniedziałek i środę beta... mam brać 2x lutkę i nadal 1 ecorton + acard i witaminy.. ja wolałabym zwiększyć dawkę ecortonu.. mam okropny mętlik w głowie.. to bedą bardzo długie 2 tygodnie....

SĄ II KRESKI!! pokazały się od razu:) jestem przerażona.. pierwszą godz leżałam z testem w ręku i po prosu się w niego gapiłam... oczywiście dzwoniłam już do gin jutro mam przyjść po receptę na clexane i luteinę a wizyta za 2 tyg.. w poniedziałek i środę beta... mam brać 2x lutkę i nadal 1 ecorton + acard i witaminy.. ja wolałabym zwiększyć dawkę ecortonu.. mam okropny mętlik w głowie.. to bedą bardzo długie 2 tygodnie....
o jaaaa jak sie ciesze i serdecznie gratuluje!!!!!! super!!!

Gratulacje! :)

reklama
Do góry