reklama
Bafinka
Fanka BB :)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Bafinka!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I kreska wyraźna!!!!!!!!!!!!!!!
Bafinka
migduch w poniedziałek robie bo w sobotę jestem w pracy od rana więc nie mogłabym sprawdzić przyrostu.. ale powiem wam że waham się czy ją robić bo to straszny stres dla mnie... a zdjęcie rozmazane tak ręka m się trzęsie jak myslę o ciąży
migduch
Bafinka, mi gin powiedzial ze na luzie mozna robic bete i po 72h. Mozesz zrobic jutro i powtorzyc w poniedzialek I nie denerwuj sie teraz!!! Na nic nie mamy teraz wplywu wiec trzeba starac aie byc spokojna Progesteron masz w normie? Sprawdzalas? Ja jestem za robieniem bety jak najszybciej bo wtedy wiesz co sie dzieje i mozesz reagowac, jak bedziesz robic bete to sprawdz od razu progesteron
migduch
Bafinka, mi gin powiedzial ze na luzie mozna robic bete i po 72h. Mozesz zrobic jutro i powtorzyc w poniedzialek I nie denerwuj sie teraz!!! Na nic nie mamy teraz wplywu wiec trzeba starac aie byc spokojna Progesteron masz w normie? Sprawdzalas? Ja jestem za robieniem bety jak najszybciej bo wtedy wiesz co sie dzieje i mozesz reagowac, jak bedziesz robic bete to sprawdz od razu progesteron
Bafinka
biorę 200mg lutki więc progesteron mam raczej wysoki.. bo i bez niego nie miałam problemu z zajściem.. zresztą kiedyś badałam i był ok. A ty jak?? kiedy wizyta?? bierzesz jakieś leki??
doris myślisz ze jedna tabletka ecortonu starczy??
doris myślisz ze jedna tabletka ecortonu starczy??
reklama