reklama
chciejka32
Fanka BB :)
Bafinko jak Twoje starania, to już chyba "te" dni?
Kamkaz jak Piotruś i jego brzuszek?
Kamkaz jak Piotruś i jego brzuszek?
Bafinka
beti martoha jak u was?? kochane myślę o was
chciejka dziękuję ze pamiętasz dziś byłam na podejrzeniu pęcherzyka i po środowym zastrzyku pęcherzyk pękł i jest "bardzo ładne" ciałko żółte.. od dziś lutka i czekamy.. a ty na jakim etapie jesteś??
lux co tam u ciebie??
rozmaryn co słychać?? dawno cię tu nie było..
natka kamkaz jak tam wasze skarby?? może jakieś zdjęcie na dodanie nadziei??
chciejka dziękuję ze pamiętasz dziś byłam na podejrzeniu pęcherzyka i po środowym zastrzyku pęcherzyk pękł i jest "bardzo ładne" ciałko żółte.. od dziś lutka i czekamy.. a ty na jakim etapie jesteś??
lux co tam u ciebie??
rozmaryn co słychać?? dawno cię tu nie było..
natka kamkaz jak tam wasze skarby?? może jakieś zdjęcie na dodanie nadziei??
martaha123
Bafinka kciuki za fasolinke co by zamieszkala u ciebie &&&&
Ja jestem póki co w dole próbuje się wygrzebac ale póki co trudno jest może w środę coś ruszę w temacie może plan dzialania powstanie wtedy będę wiedziała na co czekam. ... lub nie... od wczoraj @sie rozkręcila więc jest szansa że samo się oczyści...
Ja jestem póki co w dole próbuje się wygrzebac ale póki co trudno jest może w środę coś ruszę w temacie może plan dzialania powstanie wtedy będę wiedziała na co czekam. ... lub nie... od wczoraj @sie rozkręcila więc jest szansa że samo się oczyści...
Bafinka
kochan tak bardzo mi przykro! z całego serca ci współczuję i tulę w środę masz lekarza?
martaha123
Bafinka tak jadę w środę dowiedzieć się jaki dr ma jeszcze pomysł na mnie...
chciejka32
Bafinko ogromne kciuki.
Marta bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. .
Bafinko u mnie jeszcze trochę do dni płodnych i jeżeli w tym cyklu się nie uda to będzie ciężko, bo mąż wyjeżdża na 3 miesiące na szkolenie i będzie tylko na weekendy.
Marta bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. .
Bafinko u mnie jeszcze trochę do dni płodnych i jeżeli w tym cyklu się nie uda to będzie ciężko, bo mąż wyjeżdża na 3 miesiące na szkolenie i będzie tylko na weekendy.
chciejka32
Dzień dobry.
Jak się wszystkie czujecie?
Jak się wszystkie czujecie?
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień Dobry
U mnie dobrze i nic nowego się nie dzieje. Właśnie wstaję, zawiozę Małą do przedszkola i mam luzik
U mnie dobrze i nic nowego się nie dzieje. Właśnie wstaję, zawiozę Małą do przedszkola i mam luzik