reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
beti martoha jak u was?? kochane myślę o was:(

chciejka dziękuję ze pamiętasz:) dziś byłam na podejrzeniu pęcherzyka i po środowym zastrzyku pęcherzyk pękł i jest "bardzo ładne" ciałko żółte.. od dziś lutka i czekamy.. a ty na jakim etapie jesteś??

lux co tam u ciebie??

rozmaryn co słychać?? dawno cię tu nie było..

natka kamkaz jak tam wasze skarby?? może jakieś zdjęcie na dodanie nadziei??:)

Bafinka kciuki za fasolinke co by zamieszkala u ciebie &&&&
Ja jestem póki co w dole próbuje się wygrzebac ale póki co trudno jest może w środę coś ruszę w temacie może plan dzialania powstanie wtedy będę wiedziała na co czekam. ... lub nie... od wczoraj @sie rozkręcila więc jest szansa że samo się oczyści...

Marta :(
Bafinka u nas zle, stluczke mielismy a kobieta zwiala i nie mamy jej nr, podjechala nam pod auto i pojechala w dluga...nie wiemy co dalej, my szkod nie mamy, nie wiem jak ona

Bafinko ogromne kciuki.
Marta bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. .
Bafinko u mnie jeszcze trochę do dni płodnych i jeżeli w tym cyklu się nie uda to będzie ciężko, bo mąż wyjeżdża na 3 miesiące na szkolenie i będzie tylko na weekendy.

reklama
Do góry