reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Beta niecałe 360 więc tak jak myślałam. .. dzwoniłam do lekarza wizyta bez zmian w kolejną środę i decyzja co dalej. ..

Marta tak mi przykro :( :( :) ale żeby aż tak szybko spadła z 1000 ??? :O
Brak mi słów,naprawdę tyle naszego szczęścia dwa tygodnie temu a tu .....:( :( :( Tule Cie :(

hej!!!
mam serdecznie dosyc tego dnia!!! urwal nam sie tlumik i ledwo dojechalam do pracy, szybko pobieglam kupic gumy do niego, a tu 15 rodzajow tego, ale po modelu mi dobrali i dzis bede miec to zrobione, o ile dojade, rano siadl nam junkers do grzania mieszkanka, ale juz jest zrobiony, w pracy kociol, zmiany cen, zamowienia, towar ehh, ruch duzy, 3 godz siku trzymalam, bo nie bylo kiedy wyjsc, no urwanie glowy

no doczytalam
Marta bardzo mi przykro, az lezka mi sie zakrecila w oku, ja nie wiem dlaczego te, ktore chca zajsc maja takie problemy
Beti jak u Cb?

Postanowiłam nie odbierać sobie nadzieji i pojadę jutro do mojego labo,i grzecznie poczekam do wtorku,bo moze rzeczywiście potrzeba czasu :O chcę pożyć jeszcze z tą myślą że wszystko jest ok,może złudna ale trudno i tak nie jestem NIC w stanie zrobić,wszystko i tak w rękach Boga :)

Postanowiłam nie odbierać sobie nadzieji i pojadę jutro do mojego labo,i grzecznie poczekam do wtorku,bo moze rzeczywiście potrzeba czasu :O chcę pożyć jeszcze z tą myślą że wszystko jest ok,może złudna ale trudno i tak nie jestem NIC w stanie zrobić,wszystko i tak w rękach Boga :)
bede mocno trzymac kciuki!!!!!!

reklama
Do góry